Actualitate, Externe

Un zbor American Airlines, întârziat din cauza unor tineri care au refuzat să poarte mască

Un zbor American Airlines pe ruta Charlotte, Carolina de Nord – Bahamas a fost întârziat cu o zi din cauza unui grup de peste 30 de tineri care a refuzat să poarte măşti sanitare, a informat presa locală, potrivit AFP.

Zborul American Airlines 893, programat să plece luni de pe Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas, a decolat, în cele din urmă, marţi dimineaţă.
Dacă iniţial zborul a fost întârziat câteva ore din cauza unor probleme mecanice, ulterior avionul a fost scena unor ciocniri între un grup de tineri care a refuzat să respecte regulile în vigoare în Statele Unite – care impun tuturor pasagerilor şi membrilor echipajului purtarea de măşti sanitare pentru a combate pandemia de COVID-19, a raportat postul local WSOC-TV.

Cei peste 30 de adolescenţi erau liceeni din Boston care sărbătoreau absolvirea. Adolescenţii au fost de acord să poarte mască a doua zi, după ce au petrecut o noapte în aeroport. Oamenii legii nu au operat arestări, potrivit presei locale.

Incidentul reflectă o creştere generală a comportamentelor necivilizate la bord, potrivit companiilor aeriene americane.

De la 1 ianuarie 2021 au fost înregistrate 3.271 de comportamente necivilizate din partea pasagerilor, inclusiv 2.475 asociate refuzului de a purta mască, potrivit unui comunicat al Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA) publicat marţi.

 

Sursa: Agerpres

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile