Fară Categorie

Va fi desemnat din nou Cîțu premier? – E clar: Florin Cîţu este „ambasadorul” mafiei covid-globaliste, liberalii nu pot propune pe altcineva pentru funcția de prim-ministru

PNL își bate joc de Parlament și de România. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, marți seară, la Antena 3, că singura variantă a liberalilor pentru propunerea de premier este Florin Cîțu. Bode a infirmat zvonurile conform cărora ar fi una dintre propunerile de premier și a criticat faptul că PSD USR și AUR ”au dărâmat guvernul fără a veni cu o soluție”. La o zi după ce a trecut de votul Parlamentului moțiunea de cenzură a PSD-ului, ceea ce a dus la căderea Guvernului Cîțu, și după ce s-a aflat chiar de la președinte că va chema la consultări partidele politice abia săptămâna viitoare, Klaus Iohannis a explicat, din Slovenia – unde se află în contextul participării la Summitul Uniunea Europeană – Balcanii de Vest – de ce a luat această decizie.

Ministrul a mai spus că USR ar vrea înapoi la guvernare, dar ”să stabilească ei” propunerea de premier a PNL:

”Am asistat la o dărâmare a Guvernului de către o coaliție PSD USR AUR fără a veni cu o soluție. PSD nu vrea cu PNL, nu vrea cu USR, nu vrea cu AUR, vrea ce este imposibil, guvern de tranziție cu alegeri anticipate. AUR nu știe ce vrea. USR vrea cu PNL, dar să stabilească ei. Chiar dacă de astăzi vom avea propuneri limitate, așa cum ieri am adoptat decizii foarte importante pentru români, mâine vom avea ședință de Guvern. PNL guvernează, vom merge la Cotroceni așa cum a anunțat președintele României. PNL a luat o decizie foarte clară: Florin Cîțu este propunerea noastră ca prim-ministru și nu avem alte variante pe care unii le lansează”, a declarat Lucian Bode, marți seară, la Antena 3.

Președintele a fost întrebat dacă Florin Cîțu mai poate fi premier în vreo formulă de guvern și dacă ia în calcul să îl desemneze din nou pe acesta, mai ales că lideri ai PNL-ului au anunțat că Florin Cîțu rămâne propunerea partidului pentru postura de prim-ministru.

”Orice persoană susţinută de o majoritate parlamentară poate să devină premier. Evident. Așa scrie în Constituție. Nu există nicio piedică”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile