Actualitate

Vaccinarea copiilor împotriva COVID-19 este o imprudență, avertizează fostul consilier al Ministerului Sănătății din SUA

Dr. Paul Alexander, fostul consilier al Ministerului Sănătății și Serviciilor Umane din SUA pe chestiuni legate de coronavirus, avertizează că riscul de vătămare a copiilor din cauza vaccinurilor COVID-19 este semnificativ mai mare decât riscul de vătămare a acestora din cauza virusului.

Riscul pentru copii este atât de mic, încât nu există niciun motiv să ne punem copiii în pericol în acest moment. Nu cu aceste vaccinuri netestate. Este o imprudență”, a declarat Alexander într-un interviu acordat Laurei Ingraham la emisiunea „The Ingraham Angle” de la Fox News, citat de LifeSiteNews.

 

Dr. Paul Alexander

Dr. Paul Alexander, care a scris anterior un articol publicat de Institutul American pentru Cercetare Economică, intitulat „Nu trebuie să fim forțați să ne vaccinăm copiii împotriva COVID”, a contestat ideea potrivit căreia copiii ar trebui să facă vaccinurile COVID-19, exprimată de Joe Biden și de Anthony Fauci.

„Dr. Fauci a spus multe lucruri în privința cărora ulterior s-a răzgândit, și, în acest caz, ceea ce zice el nu are absolut nicio logică pentru mine și pentru mulți oameni de știință”, a declarat Alexander în dialogul cu Ingraham.

În articolul său, acesta a făcut o trecere în revistă a derapajelor și răzgândirilor lui Fauci:  „Vă amintiți retractarea idioțeniei cu purtarea a două măști una peste alta? Vă amintiți când a spus că Covid este de 10 ori mai letal decât gripa sezonieră? Acum vorbește despre o a treia doză a vaccinului și asta arată că persoanele responsabile iau decizii „după ureche” și nu știu ce fac.”

Alexander i-a explicat lui Ingraham că îngrijorările sale privind vaccinurile COVID-19 sunt cauzate de ceea ce el consideră a fi teste inadecvate privind siguranța.

„Cu un eșantion de 3.000 de participanți [și] cu protocolul propus până acum, nu au cum să obțină rezultate semnificative și date privind siguranța pe care să le prezinte părinților”, a spus el.

Alexander a punctat mai bine această problemă în articolul său, în care a scris că autorizația de utilizare în regim de urgență (EUA) și lipsa unei aprobări definitive din partea autorităților de reglementare „înseamnă, în esență, că toate persoanele care fac în prezent vaccinuri Covid iau parte la un studiu de fază III de mari dimensiuni. Rezultatele privind eficacitatea și siguranța vor fi cunoscute în 2-3 ani și poate chiar mai mult, pentru efectele adverse pe termen lung, care se vor afla ulterior”.

Articolul său continuă: „Expunerea copiilor la un medicament de urgență care nu a fost testat presupune existența unui risc grav în cazul copiilor care nu îl folosesc. Nu există date care să susțină un astfel de risc potențial”.

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile