Actualitate, Externe

VACCINAT: DECEDAT – A murit David Sassoli, președintele vaccinist al Parlamentului European, promotorul al Pașaportului Vaccinal al UE, reinternat cu o formă gravă de disfuncție anormală a sistemului imunitar, o posibilă consecință a vaccinării

Președintele Parlamentului UE, David Sassoli, a murit marți dimineață după ce a fost spitalizat pentru a doua oară în ultimele 3 luni.
Anunțul a fost făcut în dimineața aceasta de purtătorul său de cuvânt, Roberto Cuillo, pe Twitter:
„Președintele Parlamentului European, David Sassoli, s-a stins din viață la 1.15 a.m., pe 11 ianuarie, la spitalul din Aviano, Italia, unde a fost internat”.
Pentru prima oară în istoria Parlamentului European când moare un președinte în exercițiu
Așadar, este pentru prima dată în istoria Parlamentului European când un președinte în exercițiu a murit. Astfel că, în conformitate cu Regulamentul de procedură al Parlamentului, primul vicepreședinte trebuie să exercite funcția de președinte până la alegerea unui succesor.
În acest caz, prim-vicepreședintele este Roberta Metsola din partea Partidului Popular European (PPE) din Malta, care era deja favorită pentru a câștiga postul în cadrul remanierii de săptămâna viitoare de la Strasbourg (Franța), va prelua funcția de președinte, mai transmite sursa amintită.
Sassoli avea planuri mari cu vaccinarea întregii Europe
Potrivit unui discurs al fostului președinte al PE din 25 februarie anul trecut, Sassoli ar fi vrut să vaccineze 70% din populația UE până la mijlocul verii trecute, conform „obiectivului” asumat și enunțat în acest discurs.
„UE a arvunit 2.6 miliarde de doze de vaccin – spunea acesta -, mai mult decât suficient pentru a vaccina întreaga populației a Uniunii Europene!”
Într-adevăr, având în vedere că populația UE este de 447 milioane de oameni, ne putem întreba cu mai mult decât suficientă mirare care sunt planurile reale de vaccinare a europenilor, excluzându-i pe cei care refuză vaccinul: 5,6,7 doze?
„Un Certificat de Vaccinare poate fi instrumentul potrivit pentru a permite tuturor, în mod egal și nediscriminatoriu, să revină la normalitate. Abia așteptăm și acesta este momentul potrivit pentru a decide.”, mai afirma răposatul în februarie anul trecut.
În luna septembrie, Sassoli (65 de ani) a fost spitalizat „cu pneumonie” și, din această cauză, nu a putut prezida sesiunea P.E. în care șefa C.E., Ursula von der Leyen, a rostit discursul anual privind Starea Uniunii.
Ulterior, el s-a deplasat în Italia după ce medicii au fost de acord ca politicianul să se recupereze după boală în țara natală.
Este important de menționat în context faptul că Sassoli este originar din Italia, țară care a impus pașaportul de vaccinare la locul de muncă și a trecut recent la „super green pass”, pașaportul rezervat vaccinaților cu rapel sau vindecaților. Mai mult, însăși instituția Parlamentului U.E. a cerut membrilor săi să prezinte un certificat Covid înainte de a intra în clădire. Unii eurodeputați s-au revoltat și, continuând să vină la serviciu fără pașaport de vaccinare, au fost sancționați. Despre Sassoli nu s-a auzit să fie sancționat, prin urmare e foarte probabil să fie vaccinat cu serurile experimentale Covid, ale căror reacții adverse ar explica atât pneumonia, cât și „disfuncția sistemului imunitar”. Unele surse italiene atestă că Sassoli s-ar fi vaccinat anti-Covid.
Sursa: Vlad Pârău / ActiveNews

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Florin
Florin
2 ani în urmă

Țărână ușoară căldură gratis acolo jos ca doar la cât bine ai făcut pentru planeta asta meriți ușor încet va veți duce toți acolo unde va este locu

Telefon
11111111111