Actualitate

Vaccinul anti-COVID va fi permanent? Comisia Europeană cere aprobare guvernelor UE pentru a achiziționa 1,8 miliarde de doze

Comisia Europeană dorește aprobarea statelor Uniunii Europene pentru achiziționarea a 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-coronavirus de laPfizer-BioNTech. Scopul acestei investiții este livrarea în 2022 și 2023 a dozelor de vaccin.

Agence France Press (AFP) scrie că o sursă a declarat că aceste 1,8 miliarde de doze ar fi așa-zisele vaccinuri de „a doua generație” împotriva Covid-19, eficiente împotriva viitoarelor variante ale coronavirusului.

Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, declară că își dorește contractul cu Pfizer BioNTech pentru că tehnologia ARN mesager și-a dovedit eficiența, iar noile tulpini de virus care circulă ar putea face necesar un nou rapel cu vaccinul anti-COVID.

Permanentizarea vaccinului

Controversata jurnalistă, Iosefina Pascal, face o postare pe Facebook cu referire la această știre.

„Sunt 448 de milioane de oameni în UE. Astfel, conform numărului de doze ce urmează a fi achiziționate, și conform unui calcul aritmetic simplu, se impune întrebarea:
“De ce ar avea nevoie de 4 doze de vaccin în 2022 fiecare dintre acești oameni, indiferent de vârstă, dacă au fost complet vaccinați împotriva sars-cov-2 anul acesta?”

Nu e clar că se va PERMANENTIZA vaccinarea anti sars-cov-2 ? De la știrea conform căreia vom avea nevoie de “a treia doză”, la semnarea unui contract de 1,8 MILIARDE de doze de vaccin cu ARN mesager, e destul de ușor de înțeles unde vom ajunge.

„Mascaradă pe bani mulți”

Pe lângă zecile de miliarde de euro date pe dozele Pfizer din banii cetățenilor europeni și profitul uriaș făcut de Pharma, este, totuși, bizar, acest număr uriaș de doze contractate de Comisia Europeană, având în vedere că deja sunt ‘complet imunizate’ zeci de milioane de cetățeni europeni.

Totul este o mascaradă pe bani mulți, făcută cu costul libertăților noastre și distrugerii economiilor europene.”, concluzionează Iosefina Pascal.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile