Actualitate

Vaccinurile anti-COVID au ucis cel puțin 45.000 de oameni în SUA

Un informator al Guvernului SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate, a dezvăluit că sunt cel puțin 45.000 de decese survenite în urma vaccinului experimental anticovid, potrivit LifeSite.

Senzaționala dezvăluire a fost făcută la începutul acestei săptămâni de către avocatul Thomas Renz, din Ohio, în cadrul turneului ReAwaken America Tour al lui Clay Clark din Anaheim, California.

 

Thomas Renz
Renz este avocat principal în mai multe cazuri importante intentate împotriva agențiilor federale sub acuzația de fraudă și de încălcare a drepturilor la libertate medicală.
„Azi depun actele la tribunalul federal”, a spus Renz în fața mulțimii entuziaste. Această acțiune se bazează „pe o declarație sub jurământ, sub amenințarea sperjurului”, a unei femei expert denunțătoare care a atestat „că au existat cel puțin 45.000 de decese din cauza acestui vaccin”.
Interesant este că aceste cifre „se bazează pe numărul de persoane care au murit în decurs de trei zile de la administrarea vaccinului într-un singur sistem care raportează guvernului federal”.
Renz a adăugat: „Se pare că există în jur de 11 sau 12 sisteme care raportează decese și vătămări către guvern”, iar propria sa estimare arată că cifrele reale sunt „infinit mai mari” chiar și peste cele 45.000 de decese, deși nu poate dovedi deocamdată acest lucru.
Avocatul întreabă: „Câți au murit cu adevărat” potrivit datelor complete, din toate sistemele de raportare. „Și de ce se mușamalizează acest lucru? Acești oameni ucid oameni. Asta este cel puțin complicitate. Acești oameni trebuie să fie în închisoare”.
Acțiunea a fost depusă în numele America’s Frontline Doctors (AFLDS) împotriva lui Xavier Becerra, secretarul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA.
Aceasta solicită „o ordonanță preliminară împotriva pârâților, prin care să li se interzică să continue să autorizeze utilizarea de urgență a așa-numitelor [‘vaccinuri’] … și să acorde aprobarea completă a Administrației pentru Alimente și Medicamente (‘FDA’) pentru vaccinurile” legate de următoarele trei grupuri:
Cei cu vârsta sub 18 ani, care – după cum se afirmă într-un comunicat de presă al AFLDS – „prezintă un risc statistic de 0% de deces cauzat de COVID-19”, în timp ce ratele de deces și rănire cauzate de aceste „vaccinuri”, în acest grup demografic, rămân, cel puțin, foarte disproporționate față de orice presupus beneficiu.
Toate persoanele care s-au vindecat de COVID-19: „Imunitatea naturală este superioară imunității ”fabricate”. În plus, vaccinurile pot declanșa un răspuns hiperimunitar periculos și mortal la persoanele cu imunitate.”
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile