Actualitate, Externe, Politic

UPDATE: VIDEO LIVE: – Convoiul Freedom 2022 sosește la Ottawa, guvernul covid-nazist canadian a fugit – Protestul cu camione este un nou Record Guinness pentru cel mai lung convoi! – „Convoiul pentru libertate”

 

 

 

Uriașul convoi de camioane din Canada care protestează împotriva mandatelor de vaccinare și a pașapoartelor a stabilit un nou Record Guinness pentru cel mai lung convoi!

Mii de camioane sunt deja în drum din Statele Unite către granița cu Canada

Un convoi de camioane care se îndreaptă spre Ottawa pentru a protesta împotriva obligației de vaccinare pentru șoferii transfrontalieri determină poliția canadiană să se pregătească pentru violențe.

Camionagii protestează împotriva unei noi obligativității potrivit căreia șoferii care intră în Canada trebuie să fie pe deplin imunizaţi împotriva Covid-19 începând cu 15 ianuarie.

Statele Unite au impus aceeaşi cerinţă şi pentru șoferii de camion care intră în ţară.

Canadian Trucking Alliance a estimat că aproximativ 15% dintre șoferii de camion din Canada – până la 16.000 – nu sunt complet vaccinați împotriva Covid-19.

Guvernul federal a pus capăt scutirii șoferilor de camion de la obligația vaccinării pe 15 ianuarie, ceea ce înseamnă că șoferii de camion canadieni trebuie să fie complet vaccinați dacă doresc să evite o carantină de două săptămâni și un test molecular înainte de sosire pentru Covid-19 înainte de a trece în Canada.

15% dintre șoferii de camion nu sunt vaccinați

Mișcarea de protest, pe care membrii săi o numesc „convoiul pentru libertate” este organizată de un grup numit Canada Unity.

Potrivit unui, „memorandum de înțelegere”, postat pe site-ul Canada Unity, coaliția sa se opune restricțiilor și obligativităților legate de Covid-19, reguli pe care le consideră „neconstituționale, discriminatorii și segregatoare”.

Scopul memorandumului, se spune, este de a forma un comitet cu Senatul și Guvernatorul General care să depășească toate nivelurile guvernamentale canadiene pentru a opri utilizarea pașapoartelor de vaccinare, a renunța la amenzile legate de Covid-19 și a reintegra angajații care au fost concediați pentru încălcarea regulilor pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile