Actualitate, Opinii

Vlad Botoş (USRPLUS) este de acord cu faptul că bărbaţii pot naşte

Toate problemele Uniunii Europene au fost rezolvate, mai trebuia să treacă doar Raportul Matic. Un raport considerat toxic de majoritatea oamenilor, dar care a reuşit să treacă cel mai probabil cu ajutorul unor grupuri care au un anumit interes în domeniul respectiv.

A trecut şi cu ajutorul arădeanului Vlad Botoş care a votat pentru la ordinul lui Dacian Cioloş. Cu toate că în spaţiul public aceştia încearcă să promoveze ideea că este un fake-news faptul că bărbaţii pot naşte, prevederea din Raportul Matic îi contrazice clar: „Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen”, se arată în raport.

Este o nouă gafă a lui Vlad Botoş care a fost criticată puternic în spaţiul public, asta după votul care oferea un prima pas către autonomia Ţinutului Secuiesc (mai multe detalii AICI). Internauţii au comentat că această prevedere este una degradantă pentru societate şi nu au evitat să taxeze politicienii care au votat această măsură. Nu ne rămâne decât să ne întrebăm cât va mai dura până aceste teme vor ajunge şi în discursul politicienilor USRPLUS şi din Parlamentul României ţinând cont că la Bruxelles s-a dat deja tonul…

 

Sursa: ARQ

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile