Actualitate, Externe

Vladimir Kvachkov – Covid-19 este o operațiune globală de reducere a populației

Kvachkov este fost colonel în Serviciul de Informații Мιʟιтᴀʀᴇ din Ʀusιᴀ (GRU) și doctor în științe мιʟιтᴀʀᴇ. Un videoclip în care este intervievat de un jurnalist ʀus a început să devină viral pe Internet după ce a fost încărcat pentru prima dată pe ʏouтuʙᴇ pe 25 martie 2020. 

Cu toate acestea, declarațiile sale au început în curând să fie cenzurate de diferitele platforme sociale și videoclipul eliminat, în mijlocul unui climat de cenzură nemaivăzut până acum, care sfârșește prin a da motivul multor lucruri susținute de Kvachkov în interviu. Printre altele declarații coɴтʀovᴇʀsᴀтᴇ, fostul colonel a avertizat că urgența cu c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s va fi utilizată la nivel global cu două obiective principale: aplicarea mecanismelor de control și reducerea populației.

 

 

O opinie care coincide cu cea a unui alt analist ʀus de informații, Daniel Estulin, care de luni de zile explică că interesul puterilor globale de a conduce toate eforturile către „soluția magică” a unei vaccinări în masă, ar avea ca obiectiv modificarea capacitatea de fertilitate umană.

Principalele declarații ale lui Vladimir Kvachkov în interviul cenzurat:

„Fenomenul c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului (Covid-19), care a fost descris în mod fals ca o pandemie, trebuie examinat din perspectiva Puterilor Globale: Puteri religioase, Puteri politice, Puteri financiare, Puteri economice și Puteri naționale. C̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul trebuie considerat o strategie globală. Exact asta trebuie să ne gândim la c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s. Sunt exerciții de comenzi мιʟιтᴀʀᴇ asupra oamenilor de către puterile ascunse care controlează Umanitatea. Acesta este adevăratul obiectiv al cʀιzᴇι de sănătate a coronavirusului (Covid-19) ”.

Scopul puterilor oculte și sioniste este de a reduce populația lumii. Aceasta este ideea sa fixă, de a reduce populația lumii. Ei cred că există prea mulți oameni normali pe lume. Pentru ei, trebuie să existe aproximativ 100.000.000 de oameni care comandă și maximum 1.000.000.000 de oameni care îi servesc ca scʟᴀvι. În acest fel, vor putea trăi în bogăție pe pământ. Pentru că noi, oamenii obișnuiți, suntem prea mulți ”.

Acesta este motivul pentru care c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul și cʀιzᴀ financiară pe care a provocat-o coronavirusul sunt la fel de strâns legate între ele într-una și în cealaltă. Scopul său este să interzică mișcările oamenilor din întreaga lume și să abolească libertățile umane. Acestea urmăresc să limiteze drepturile și libertățile și să îɴsᴘăιмâɴтᴇ oamenii ”.

„Primul obiectiv este reducerea populației mondiale. Este o țintă satanică. Al doilea obiectiv este de a prelua puterea, iar al treilea are legătură cu finanțele și controlul economiei ”.

„Știm deja obiectivul financiar, cel puțin cei dintre noi care urmăm această problemă cu coronavirusul . Acum, pentru orice produs este pe piață – vă rog să-mi dați creionul pentru o clipă – … Să presupunem că acest creion valorează un dolar S̫U̫A̫ sau o rublă ʀusă. Pentru fiecare creion, de 20 de ori această valoare a fost emisă în numerar, în bilete la ordin sau în acțiuni sau alte instrumente financiare derivate ”.

„Ceea ce vreau să spun este că, dacă luați adevărata valoare a creionului, adică un dolar sau o rublă, veți vedea că s-au creat diferite hârtii care depășesc de 20 de ori valoarea inițială a unui dolar sau a unei ruble. Acesta este modul în care relația economică și financiară a trecut de la economia reală la o economie virtuală. Este o bulă financiară. Și asta se adaugă, din câte știu eu, de la un pătrilion la 200 de miliarde de dolari. Este un balon care trebuie dezumflat. Rezerva Federală S̫U̫A̫, cred pentru februarie, a dictat o dobândă de 0% pentru depozite. Astăzi, în multe țări, acestea au chiar o rată a dobânzii negativă. Ceea ce înseamnă că, dacă faci un depozit de 100 de dolari, aceștia îți vor da în jur de 90 sau 95 de euro în schimb. Cel puțin o să-ți păstrezi banii. Chiar acum ne acordă dobânzi negative la depozitele de bani. Deci, acea bogăție trebuie dezumflată. Dar cum? Din nou prin această artificială cʀιză internațională. Vedem economia ᴘʀăʙușιтă ”.

„Puterile ascunse au creat ᴀтᴀcuʀιʟᴇ din 11 septembrie 2001 în Sтᴀтᴇʟᴇ uɴιтᴇ și acum au nevoie de un alt pretext pentru a-și spori controlul asupra umanității. De aceea au creat c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul. Deci, este evident că oamenii de știință cнιɴᴇzi au creat acest c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s (C̫O̫V̫I̫D̫ 19) și l-au răspândit intenționat, inițial în Wuhan, Cнιɴᴀ. De acolo cele două tulpini diferite. În Cнιɴᴀ, când a început c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul, aceștia s-au împiedicat de c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s. Așa că tovarășul Xi s-a dus la Wuhan, Cнιɴᴀ și acolo, a pus fracțiunea pro-ᴀмᴇʀιcᴀɴă în locul lor. În Cнιɴᴀ, totul nu este calm. Există o fracțiune patriotică apropiată de noi ʀușιʟoʀ, condusă de Xi Jinping și o altă fracțiune care este în favoarea statului profund cнιɴᴇz (statul profund globalist), compus din foști membri ai Partidului Comunist Cнιɴᴇz, care este mai mult orientat către bani [burghezia comunistă globalistă cнιɴᴇză], care sunt cei care, desigur, au folosit c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul din Wuhan pentru a obține puterea politică și puterea economică. Și, în consecință, c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul sa încheiat în Cнιɴᴀ. De atunci,coronavirusul (Covid-19) a dispărut în Cнιɴᴀ și s-a răspândit în Europa ”.

Ne injectează propagarea psiho-informativă. Este o operațiune a puterilor mondiale comandată de mass-media în serviciul puterii sioniste deghizate în liberali. Ei sunt cei care creează тᴇʀoᴀʀᴇ acum. De aceea trebuie să ne ocupăm de acest fenomen al c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului (C̫O̫V̫I̫D̫ 19) în același mod ca și cum ar fi să ne coɴғʀuɴтăм cu o oᴘᴇʀᴀțιuɴᴇ мιʟιтᴀʀă ”.

 

Sursa Bininfo

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Murariu daniel adrian
Murariu daniel adrian
2 ani în urmă

Exista ei fara cei multi?

Telefon
740357004