Fară Categorie

Whatsapp nu mai funcționează de luni, 1 noiembrie!

Zeci de modele de telefoane inteligente vor pierde accesul la populara platformă de mesagerie instant WhatsApp începând de luni, 1 noiembrie.

Peste 40 de modele de smartphone-uri nu vor putea folosi aplicația deținută de Meta, care nu va mai funcționa pe sisteme mai vechi decât Android OS 4.1, Apple iOS 10 și KaiOS 2.5.1, conform secțiunii sale Întrebări frecvente.

ACEASTA ÎNSEAMNĂ CĂ TELEFONUL VA FI INCOMPATIBIL CU WHATSAPP DACĂ UTILIZAȚI UN SISTEM MAI VECHI, CUM AR FI SAMSUNG GALAXY S3, HUAWEI ASCEND MATE ȘI IPHONE 4.

Dacă dețineți unul dintre aceste telefoane, va trebui să faceți upgrade la un model mai nou de telefon care are un sistem de operare pe care compania îl acceptă sau să utilizați un serviciu de mesagerie diferit.

WhatsApp vine cu schimbări majore în setări

Pentru unele dispozitive, inclusiv iPhone 6s sau iPhone SE de prima generație, tot ce trebuie să facă utilizatorii este să își actualizeze sistemele la cel mai recent iOS 15 pentru a continua să utilizeze serviciul de mesagerie.

Oricine trece de la Apple la Android va fi, de asemenea, încântat să afle că există o funcție care permite utilizatorilor să migreze conversațiile între dispozitive. Anterior, înainte de o actualizare din septembrie, istoricul chat-urilor iOS era stocat în iCloud, în timp ce istoricul Android mergea pe Google Drive, ceea ce făcea aproape imposibilă transferul de chat-uri între telefoane care utilizează sisteme de operare diferite. Utilizatorii ar fi sfătuiți să își trimită prin e-mail istoricul de chat către ei înșiși.

Lista telefoanelor care nu vor mai putea avea WhatsApp începând de astăzi, 1 noiembrie:

Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core, Galaxy Ace 2.

Noua caracteristică a Whatsapp cuprinde mesaje vocale, fotografii și videoclipuri, dar nu istoricul apelurilor sau numele afișat.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile