Actualitate

90% din persoanele care au fost testate pozitiv nu au purtat acest virus „COVID19”- Minciuna testelor PCR

În prezent, cu ajutorul manipulării mediatice, în înțelesul popular, testul RT-PCR pozitiv înseamnă a fi bolnav de COVID. Această presupunere este însă înșelătoare și, în final nu va aduce siguranță, ci doar un număr statistic ce servește unui alt scop.

Foarte puțini oameni, inclusiv medici, înțeleg modul în care funcționează un test PCR.

Niciun test nu măsoară cantitatea de virus din probă! RT-PCR este calitativ: pozitiv (prezența virusului) sau negativ (absența virusului). Această noțiune de cantitate, deci de încărcare virală, poate fi estimată indirect prin numărul de cicluri de amplificare (Ct) utilizate pentru a evidenția virusul căutat.

Cu cât este mai mic Ct utilizat pentru a detecta fragmentul de virus, cu atât este mai mare încărcătura virală (ridicată). Cu cât Ct este mai mare pentru a detecta fragmentul de virus, cu atât este mai mică sarcina virală (scăzută).

RT-PCR înseamnă Reacție în lanț în timp real-polimerază. În franceză, înseamnă: Réaction de Polymérisation en Chaîne en Temps Réel. În medicină, folosim acest instrument în principal pentru a diagnostica o infecție virală.

Pornind de la o situație clinică cu prezența sau absența unor simptome particulare la un pacient, luăm în considerare diferite diagnostice pe baza testelor. În cazul anumitor infecții, în special infecții virale, folosim tehnica RT-PCR pentru a confirma o ipoteză de diagnostic sugerată de un tablou clinic.

Nu efectuăm în mod obișnuit un test RT-PCR la niciun pacient care are febră, tuse sau prezintă un sindrom inflamator! Este o tehnică de laborator, de biologie moleculară a amplificării genelor, deoarece caută urme genetice (ADN sau ARN) amplificându-le.

Pe lângă medicină, alte domenii de aplicare sunt genetica, cercetarea, industria și criminalistica. Tehnica se efectuează într-un laborator specializat! Acest test nu se poate face în niciun alt laborator de analize, nici măcar într-un spital. Aceasta implică un anumit cost și, uneori, o întârziere de câteva zile între eșantion și rezultat.

Astăzi, de la apariția noii boli numite COVID-19, tehnica de diagnostic RT-PCR este utilizată pentru a defini cazuri pozitive, confirmate ca SARS-CoV-2 (coronavirus responsabil pentru noua suferință respiratorie acută – cunoscută la nivel global sub denumirea COVID-19).

Aceste cazuri pozitive COVID-19, în prezent ajung să fie spitalizate sau chiar internate în unități de terapie intensivă. Postulatul oficial al managerilor noștri: cazuri pozitive de RT-PCR = pacienți cu COVID-19.

Acesta este postulatul inițial, premisa oricărei propagande oficiale, care justifică toate măsurile restrictive ale guvernului: izolarea, închiderea, carantina, măștile faciale, codurile de culoare pe țară și interdicțiile de călătorie, urmărirea, distanțarea socială în companii, magazine și chiar mai important, în școli.

Această utilizare abuzivă a tehnicii RT-PCR este utilizată ca o strategie implacabilă și intenționată de către unele guverne, susținute de consiliile științifice de siguranță și de mass-media dominantă, pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, distrugerea economiei cu falimentul unor sectoare active întregi ale societății, degradarea condițiilor de viață pentru un număr mare de cetățeni obișnuiți, sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de teste RT-PCR pozitive, și nu pe un număr real de pacienți.

Tehnica PCR a fost dezvoltată de chimistul Kary B. Mullis în 1986. Kary Mullis a primit Premiul Nobel pentru chimie în 1993. Deși acest lucru este contestat, se spune că însuși Kary Mullis a criticat interesul PCR ca instrument de diagnostic pentru o infecție, în special una virală.

Acest articol este preluat de pe portalul de știri OFICIAL MEDIA, în întregime, explicația științifică poate fi citită AICI

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile