Actualitate

A Covid Vaccine Victim: Cazul lui Benjamin Goodman, decedat la doar 32 de ani după injectarea cu serul Johnson&Johnson

Ceea ce se întâmplă în România cu obliterarea completă în presa oficială a cazurilor de decese provocate vaccin nu este act deliberat singular. Cazul revoltător al decesului tânărului student de nici 22 de ani Bogdan Daniel Berki, după injectarea cu serul Pfizer, despre carenu și-a făcut loc la nici o televiziune din România, deși a trecut aproape o lună de la consumarea tragediei iar anchetele IML și ale Poliției nu sunt nici azi finalizate.

Pe măsură ce vaccinările în rândul tinerilor se intensifică, mii de familii din lume – cărora li s-a interzis să își împărtășească poveștile pe majoritatea platformelor de socializare – se exprimă prin intermediul unor canale alternative.

 

 

Părinții lui Benjamin Goodman, decedat la doar 32 de ani în urma serului Covid produs de Johnson&Johnson, despre decesul căruia ActiveNews a relatat pe 26 martie, au vorbit recent mai pe larg despre moartea subită a fiului lor, într-o înregistrare video creată de Grupul Telegram Covid Vaccine Victims și site-ul https://www.covidvaccinevictims.com/VICTIMS/ și redată de The Daily Veracity, al cărei conținut îl reproducem, în limba română, mai jos:

„Fiul meu avea 32 de ani. Era unul dintre cei mai fericiți copii pe care i-am întâlnit vreodată. Pur și simplu iubea viața”, povestește tatăl lui Benjamin.

Mama lui vitregă, care de la bun început a avut curajul să mărturisească adevărul despre cele întâmplate cu Benjamin – imediat după moartea lui spunea: „Nu putem să nu spunem adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu Ben și să vă lăsăm să credeți că avea vreo problemă de sănătate preexistentă ce i-a cauzat moartea. Nu avea”, relatează acum următoarele:

 

„Numele meu este Pamela Goodman și fiul meu vitreg, Benjamin, în vârstă de 32 de ani, a fost ucis de vaccinul Johnson&Johnson pe data de 14 martie 2021. În decurs de 12 ore, a murit în urma unui stop cardiac – moarte subită.

Nu vrem să mai moară alți oameni. Benjamin nu ar fi vrut să mai moară cineva.

Autopsia nu este concludentă. Medicul legist își schimbă numărul de telefon, refuză să ne răspundă la apeluri sau să ne dea un raport toxicologic. Presa centrală nu mediatizează aceste decese, cauzate de aceste reacții adverse grave.

Nu-l putem aduce pe Benjamin înapoi și nu este vorba doar despre Benjamin, ci despre întreaga umanitate.

Benjamin nu ar vrea niciodată ca cineva să facă vreun vaccin experimental care ar putea provoca moartea sau vătămări permanente.

Dacă ar fi știut în martie ceea ce noi știm acum – ceea ce nimeni nu lasă pe nimeni să știe, nici un canal media mainstream, nimic… Trebuie să sapi și să tot sapi ca să găsești ceva, și chiar și atunci ești numit nebun. Și nimic nu are nicio legătură cu nimic, nu există nicio corelație.

Oameni sănătoși mor din cauza cheagurilor de sânge… Și totul este ținut ascuns.

Benjamin nu și-ar dori niciodată ca cineva să moară sau să sufere. Este îngrozitor. Este criminal. Asta e crimă. Iar oamenii trebuie să se trezească și să vorbească”, a mărturisit – și a avertizat – mama vitregă a lui Benjamin.

 

Aceasta este doar una dintre nenumăratele familii din întreaga lume care și-au pierdut copilul sau o altă persoană dragă din cauza reacțiilor grave provocate de vaccinurile COVID-19.

 

Sursa: V.P. /ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile