Actualitate, Social

Alertă în Dolj, de Crăciun! Bărbat ucis, amănunte șocante – Principalul suspect, un tânăr de 25 de ani, căutat de Poliție

Anchetatorii au intrat în alertă și încearcă să dea cât mai repede de urma unui tânăr de 25 de ani, considerat a fi principalul suspect în cazul morții unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Alerta s-a dat chiar în prima zi de Crăciun, când victima a fost găsită decedată în propria locuință, din comuna doljeană Călăraşi.

Din primele informații, bărbatul de 57 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu alţi doi bărbaţi, consăteni cu victima. Încă nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat de s-a ajuns la tragedie. Ce se știe este faptul că un tânăr de 25 de ani, considerat a fi principalul suspect în acest caz, e căutat de către oamenii legii.

Alerta la 112 ar fi fost dată de către o vecină a victimei. Mai exact, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, că poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi în prima zi de Crăciun, potrivit news.ro. Sesizarea a venit prin apel la 112, de la o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Călăraşi, care a anunțat că vecinul său de 57 de ani este decedat în locuinţă.

Amănunte cutremurătoare: victima, lovită cu corpuri dure

Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj.

În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj, într-un comunicat.

Cadavrul victimei a fost transportat la morgă, pentru ca legiștii să facă necropsia, urmând ca rezultatele acestei proceduri să ajungă în atenția anchetatorilor care au preluat acest caz șocant.

În tot acest timp, tânărul de 25 de ani e căutat de către polițiști. „După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcţie necunoscută, fiind efectuate activităţi specifice în vederea prinderii acestuia”, a menționat sursa citată.

 

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile