Actualitate, Opinii

Alexandru Coțarcă: Domnia golăniei din România

Golănia de ieri

De 32 de ani România este condusă golănește de către grupuri infracționale numite partide, acestea fiind făcute dincolo de paravanul trâmbițatei democrații.

După ce golanii au lichidat regimul Ceaușescu s-au „spălat pe mâini” și au pus-o de un capitalism „rețetă proprie”.

Simulând desființarea fostei securități a creat o ușurare psihică românilor, în realitate securitatea a fost pitiă sub mantaua armatei, că și noua putere avea nevoie de „liniște”.

„Decret Nr. 33 din 30.12.1989, Art. unic – Departamentul securității statului se desființează. Semnează președintele C.F.S.N. Ion Iliescu.”

Cu această ocazie face să-l cităm pe Silviu Brucan, care spunea: Securitatea este problema nerezolvată a revoluției din România.

O fi singura, întreb și eu ?

Nemernicii din fruntea statului instalați cu japca în anul 1990 îi numea pe protestatarii din piața Universității golani.

Chiar președintele Ion Iliescu de la acea vreme spunea: „sunt unii care le plâng de milă câtor-va golani care provoacă dezordine în centrul orașului”.

Între timp „băieții destepți” au început să devalizeze România, distrugând industria, acaparând resuse, active interne și internaționale pe care țara noastră le deținea.

Socialismul avea să meargă înainte prin Comunismul cu față umană așa cum ne spunea de la balcon Iliescu în seara zilei de 22 decembrie 1989.

Să pară credibilă democrația trâmbițată, pe 20 mai 1990 (duminica orbului) au avut loc alegeri în care câștigătorii fiind foști comuniși și securiși.

 

Golănia de azi

 

Așa ziși liberali sunt în conducerea statului român încă din 20 mai 1990, prin rotație cu „rivalii” la putere dar și în opoziție.

Mă tot gândesc la spusele unor mineri veniți în București pe 13, 14 și 15 iunie 1990, care spuneau că au găsit lucruri ciudate la „peneleu” și „penețeu”.

În acest sens există o veche vorbă românească, „nu poate ieși fum fără foc”.

Prin diverse alianțe și protocoale liberalii ocupă din totdeauna poziții cheie, în funcție de interese traseismul politic este necesar și permis.

Această perioadă de mare criză mondială le vine ca o „mănușă” celor ce se cred de „dreapta”, ai spune că sunt născuți pentru aceste vremuri.

Ăștia nu puteau fi proști să nu profite de „cozonacul pufos” numit România, țara asta fiind un izvor nesecat de bogății.

Se vând resurse, români sunt determinați să plece în străinătate, pe zi ce trece devenim tot mai datori, români sunt omorâți datorită unor planuri, ETC.

În numele unui brend creat pe platforma sănătății, la adăpostul plandemiei se întâmplă atrocități greu de imaginat, toate fiind plănuite cu mult timp înainte.

Distrugerea sistemului de sănătate a început pe parcursul celor doua mandate de președinte a lui Traian Băsescu, când s-au sifonat sume imense pe suferințele multor români.

În această perioadă liberalii au sifonat peste 50 mild. euro la adăpostul plandemiei, dezastrul și mai mare constă în moartea suspectă a peste 300.000 de români.

Dezastrul continuă prin îndatorarea României trecând de pragul insolvenței, moment bun pentru șacali să declare falimentul.

Experți executori ne dau târcoale pentru a prelua creanțe în schimbul exploatării de resurse și achiziții teritoriale.

 

Golănia de mâine

 

Era imperios necesar ca cineva să ne salveze, așa cum sunt realizate filmele de la Hollywood, spre final cineva vine pe neașteptate și salvează omenirea.

Cu mare alai apărea noua formațiune politică ce se intitula „salvatorul Bucureștiului”, toți membri școliți de multinaționale și rezistenți la intemperii.

„Tinerii frumoși și liberi” ce urlau din toți borjocii scandând către „golanii de ieri” în stradă, fiind mânați și încurajați de „Fiurărul” fals românesc Guwrner Jo-Hunnes.

Amețiți de aburii puterii și-au zis că pot și vor mai mult, așa s-a născut proiectul „salvarea României”, pe principiul „totul sau nimic”.

Noua generație care se intitulează progresiști sunt produsele fabricilor Soros & CO, totul pe ideologia „creștem generații”, la maturitate să servească conform „setărilor”.

Acești neterminați ne vor impune mizeria învățată în școlile șceleraților, primele mișcări vor fi:

– abolirea proprietății private, confiscarea bunurilor de la cetățeni și trecerea lor în proprietatea corporațiilor, pe ideea „nu ai nimic, dar esti fericit”;

– realizarea unui venit minim garantat pentru obedienții noului regim socialist;

– desființarea familiei, traiul la comun oricum și oriunde;

– ștergerea drepturilor, libertăților, identității și suveranității;

– amestecarea popoarelor, realizarea rasei metise, vezi planul Kalergi;

– realizarea unei religii unice, una a depravării, dezordinii și dezastrului;

– reducerea drastică a populației, exterminarea celor ce se împotrivesc regimului.

Lista ar putea continua, cu siguranță mai sunt multe de spus, o parte le veți putea găsi în articolele mele scrise în ultimul an și jumătate.

După mii de ani de existență prin atâtea greutăți, România și românii sunt în pragul dispariției.

 

Sursa: Alexandru Coțarcă/ Facebook

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile