Actualitate

Bacău: Un avion a rămas fără pilot! Ce s-a întâmplat cu pasagerii? (+video)

O situaţia bizară s-a întâmplat, vineri seară, pe un aeroport din România. Un avion a rămas fără pilot şi, prin urmare, aeronava n-a mai putut decola.

Astfel, un zbor Bacău-Liverpool, care trebuia să decoleze aseară la ora 19:40, a fost anulat cu câteva minute înainte de plecare pentru că avionul nu avea pilot.

Pasagerii au fost evacuaţi

Pasagerii au fost evacuați din zona de tranzit și supuși formalităților de intrare în țară deoarece, formal, ei trecuseră frontiera de stat a României.

Ne-au anunțat că trebuie să plecăm acasă, că ne vor anunța ei pe email când să revenim. Avem o oră de când stăm aici.

Ne-au spus că nu există pilot și din cauza asta nu poate decola avionul. Le-am spus să ne dea alt zbor sau să ne ducă la alt Aeroport de unde se poate decola”, a declarat, pentru desteptarea.ro, unul dintre pasagerii evacuaţi.

Până la urmă, pasagerilor li s-a spus să-și facă rezervări pentru zborul de sâmbătă, de pe Aeroportul Iași.

Un avion a aterizat de urgenţă în Bulgaria

Un avion pe cursa Chişinău-Abu Dhabi a efectuat o aterizare de urgenţă, vineri, pe aeroportul internaţional din oraşul Burgas, Bulgaria. Aterizarea a fost efectuată în urma unei suspiciuni privind defecţiuni la motorul aeronavei.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, la bordul cursei menţionate se aflau în total 18 cetăţeni moldoveni.

Conform informaţiilor recepţionate de la responsabilii Ambasadei Republicii Moldova în Bulgaria, celor 131 de pasageri aflaţi bord şi şase membri ai echipajului li s-a oferit cazarea la hotel până la verificarea tehnică a aeronavei şi pregătirea unei noi curse spre destinaţia finală în Emiratele Arabe Unite.

Sursa: national.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile