Actualitate, Social

Bătrâni sechestrați, agresați și șantajați pentru bani, de angajații a două cămine private din Sectorul 6 al Capitalei

Patru angajați ai unor cămine de bătrâni din Capitală au fost reținuți după ce au obligat mai mulți bătrâni să le transfere bani și să le dea diverse bunuri de valoare. 8 vârstnici maltratați au fost salvați de polițiști. În total, angajații azilelor ar fi comis nu mai puțin de șase infracțiuni.

Patru angajați ai unor cămine private de bătrâni din Sectorul 6 au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au sechestrat, agresat și șantajat mai mulți vârstnici pentru bani. Doi au fost prinși când au obligat un bătrân să scoată 65.000 de lei din bancă.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, 7 percheziții într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, purtare abuzivă, șantaj, tentativă la înșelăciune în formă continuată, tâlhărie, fals intelectual și uz de fals.

Secția 20 Poliție fusese sesizată, pe 27 martie, de către directorul unei sucursale bancare, că la sediul agenției s-a prezentat o persoană vârstnică, însoțită de alte 2 persoane, al căror comportament i-a creat suspiciuni, solicitând efectuarea unei retrageri de 65.000 de lei.

Sursa: Antena3

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile