Actualitate

„Camerele de gazare de acum sunt secțiile ATI”. Cuvintele unui chirurg cardiovascular din România

Adrian Cocovean este medic primar pe secția de chirurgie cardiovasculară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Compartimentul de Chirurgie Vasculară. Absolvent UMF “Iuliu Haţieganu”, Facultatea de Medicină Generală din Cluj-Napoca, specialitatea medicină generală. Acesta a avut peste 3500 intervenţii chirurgicale pe cont propriu. Peste 50000 consultaţii şi tratamente și 1500 ecografii Doppler vasculare, verificate aproape toate intraoperator.

Chiar dacă este medic, părerile acestuia despre pandemia de coronavirus sunt total opuse față de majoritatea doctorilor. „[…] Prea puțini vor înțelege ce spun eu aici, o să vă amintiți în vremea de apoi. Pandemia asta este despre accesarea banului de sănătate al cetățeanului, că au ajuns fomiști cu politica lor de sănătate și unii accesează foamea asta acum. O să sfârșească prost pentru inițiatori, promotori, activiști, torționari și victimele credule! Să țineți minte textul acesta, o să vi-l amintiți la vremea potrivită toți ce nu credeți nimic acum din ce vă spun. Toate cele bune, tuturor, indiferent pe ce baricade vă aflați!”, transmite medicul pe pagina lui de Facebook.

„Teoria vaccinării a picat”

Doctorul comunică pe o rețea de socializare că nu crede în vaccin și că totul este o făcătură. Mai mult, declară că tot ceea ce comunică autoritățile e „dat la întors”. Acesta spune că vaccinul nu are niciun rost pentru că boala se poate transmite și lua oricum. În acest sens dă exemplul a 35 de călugărițe care s-au vaccinat, dintre care 2 au murit și restul au fost infectate cu coronavirus.

Alte boli, dar COVID primează

Cardiologul este foarte ofensat pe sistemul de sănătate și pe aceste măsuri și practici impuse de pandemia de coronavirus. Acesta spune că există oameni care au cu adevărat probleme grave și nu pot fi tratați până nu le vine testul COVID.

„Cum mă!
Adică eu să fiu medic și să mă uit la tine cum crăpi de edem pulmonar hipertensiv și să aștept rezultatul testului covid și pe tine să te încui în izolare și apoi să te bag în reanimarea covidă dacă ai ieși pozitiv la un test impropriu și nici atunci să nu te tratez de edemul pumonar, ci să te sufoc cu protocolul criminal covid? Iar în caz că ai murit încuiat în salonul de carantină în așteptarea testului tot de covid în timp ce eu nu am avut voie să te tratez de edem pulmonar că nu m-a lăsat protocolu, să te trec la moarte covidă nu la privare de tratanment, chiar dacă testul este pozitiv sau negativ?
O să vină vremea când protocolul actual pandemic spitalizesc o să fie aspru sancționat și pe voi nu vă va mai spăla nimeni!”, scrie acesta.

Paralelă cu Auschwitz

Cocovean consideră că dictatura nazistă nu a dispărut deloc și face o comparație între genocidul secolului XX și pandemia de coronavirus. El spune că a găsit numai asemănări. „Camerele de gazare de acum sunt secțiile ATI covide și cele individuale, masca. Numitorul comun este asfixia, sufocarea, luarea suflului!”

El declară că măștile sunt toxice și că afectează plămânii. „Lăsați-ne să respirăm nenorociților, aerul, pneuma, plămîni, suflare este de la Dumnezeu, luați-vă mâna voastră nenorocită de pe nasul, gura, plămânii cu care respirăm. Încetați asfixierea noastră criminalilor, nu vedeți că nu mai avem aer de voi cu măsurile voastre criminale?”

Dezvăluiri de pe secțiile ATI

Un cadru medical: ”Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”.

Dezvăluirea integrală despre condițiile pacienților și modul în care sunt tratați se poate citi în presa locală sibiană.

Un cadru medical care a lucrat pe secția ATI dedicată bolnavilor COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu spune că nu vrea să-și divulge identitatea de frica repercusiunilor, îi este teamă că și-ar putea pierde dreptul de liberă practică prin încălcarea confidențialității actului medical. Dar susține că va da declarații procurorilor dacă se va declanșa o anchetă, pentru că tot ceea ce spune poate fi probat.

Declarațiile Domnului S

Domnul S. declară că toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. El susține că în mod constant seringile automate se încarcă cu Midazolam, Propofol și Fentanyl anestezice și sedative extrem de puternice. „Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam (n.r. – este un medicament cu acțiune de scurtă durată utilizat pentru a induce sedarea, o stare de calm, somnolență sau somn și care înlătură anxietatea și tensiunea musculară), pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, mărturisește Domnul S.

Domnul S. se întreabă de ce la ATI-ul organizat în modularul de lângă Sibiu nu există camere de luat vederi, astfel încât orice operațiune se face înăuntru să poată fi monitorizată și eventual probată mai apoi.

Acesta povestește că pacienții sunt legați de mâini și de picioare în momentul în care nu mai pot respira.

”Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat”. Doctorul susține că nu există niciun bolnav care a fost intubat și a plecat în viață de pe secția ATI. Oamenii mor, pur și simplu, asfixiați.

Cocovean la protestul din București

Discurs anti mască – Dr. Cacovean Adrian

Medicul a fost prezent la protestul de la București și a luat cuvântul. „Ne torturează cu măsurile instituite de autorități cu privire la pandemie. Acestea sunt: obligativitatea vaccinului, masca, distanța socială. Actul medical este un act individual care se face într-un cabinet medical de către o persoană autorizată, cu acord de liberă practică și parafă. Acest act medical nu se poate face în masă, indicația vine în urma unui consult și este asumată de către un medic.”

Consultă video-ul pentru declarația întreagă

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] jurământul lui Hipocrate și ignoră starea de sănătate a oamenilor s-au întâmplat la Sibiu, Arad și Târgu Mureș. Acolo, bolnavii au fost legați de paturi, sedați și chiar omorâți, […]