Actualitate, Social

Conflict mortal: Un student i-a dat foc unei vecine de bloc la Timișoara

O femeie de 48 de ani din Timișoara a murit miercuri dimineață la spital, după ce a fost incendiată de un vecin de bloc, un student de 22 de ani, scrie presa locală. Cei doi aveau conflicte mai vechi. Tânărul și-a recunoscut fapta și a fost reținut.

Incidentul a avut loc marți, într-un bloc de pe strada București din Timișoara. Vecinii au spus că au văzut-o pe femeia de 48 de ani ieșind din bloc cu hainele în flăcări, scrie Opinia Timișoarei.

„A ars toată. A spus că i-a dat foc vecinul cu petrol. Fumega, a stins-o într-o tufă. A spus că i-a dat foc vecinul. A strigat Ajutor, ajutor, mă omoară!”, a povestit un martor.

Ea a fost transportată la spital cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Miercuri dimineață, ea a încetat din viață.

Cel care i-a dat foc este un tânăr de 22 de ani, student, care locuia pe același palier cu victima, mai precizează site-ul local. Cei doi aveau conflicte mai vechi.

Tânărul a fost dus la poliție, unde a recunoscut că i-a dat foc femeii, care avea probleme psihice, potrivit site-ului Opinia Timișoarei. Cei doi s-au întâlnit marți pe casă scării, unde s-au certat, iar tânărul i-a turnat benzină pe haine și a aprins bricheta.

El este cercetat pentru omor și a fost reținut 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanții IPJ Timiș afirmă că nu este pentru primul conflict dintre cei doi. În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violente asupra femeii, iar în august 2020 a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul instanței.

Sursa: digi24 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile