Actualitate, Social

Copii violaţi de un bărbat care îşi filma abuzurile

O fetiță și un băiat din localitatea Hotar, în vârstă de aproximativ 10 – 11 ani, au fost violați de un bărbat la care muncea tatăl lor.

Sătulă să îndure chinurile la care a fost supusă, fetița și-ar fi anunțat mătușa, care a alertat imediat poliția din Aleșd.

“Tatăl copiilor avea grijă de animalele fermei unui bărbat. Acesta locuia la marginea unei păduri din localitatea Hotar. Totul a plecat de la mătușa copiilor, pe care a sunat-o fetița, iar mătușa a sunat la poliție”.

Anchetatorii au prelevat probe și se așteaptă rezultatele de la Medicină Legală notează aceeași sursă. „Ieri a fost sesizată, la noi, fapta pentru viol. S-a constatat că faptele sunt de competența DIICOT și s-a dispus declinarea dosarului către DIICOT”, a declarat procurorul Rodica Popa, șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit dovezi că prădătorul sexual şi-a înregistrat abuzurile, motiv pentru care ancheta în caz a fost preluată, marţi, de procurorii DIICOT Oradea, agresorul fiind ridicat în aceeaşi zi şi dus la audieri.

Sursa: bihon.ro

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile