Actualitate

Cunoscutul medic Leon Dănilă are nevoie urgent de operație. Nu se poate, Spitalul Foișor este ocupat cu secțiile COVID

Spitalul Foișor, cunoscut pentru secțiile de ortopedie și chirurgie este blocat, deoarece secțiile COVID îl supra solicită. Sute de oameni suferă din acest motiv. Printre ei se află și doctorul Leon Dănilă.

Leon Dănăilă, medic foarte cunoscut, are nevoie de o intervenție la Spitalul Foișor și este pe lista de așteptare, conform sursei citate. „Situaţia profesorului Leon Dănăilă nu este una bună, cel puţin în momentul de faţă.

Cazul Dănilă

„Medicul se confruntă momentan cu nişte dureri foarte mari, dureri cauzate de o coxartroză pe care el a lăsat-o, a dus-o pe picioare cum s-ar spune, atâta timp cât a putut. Era programat la o operaţie la Spitalul Foişor. Era vorba de o protezare, de o operaţie prin care i se monta o proteză de şold.
A venit peste Foişor acea evacuare pe care am văzut-o cu toţii şi nu mai are rost să mai amintim despre ea. Iată, că printre sutele de pacienţi se află şi Leon Dănăilă care la rândul lui a salvat sute, poate chiar mii de vieţi. Leon Dănăilă şi-a amânat operaţia acum. Informaţia vine de la apropriaţii medicului care îmi spuneau zilele trecute, că deja durerile sunt din ce în ce mai mari, insuportabile”, a anunțat jurnalistul Sergiu Cora.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile