Actualitate, Politic

Dan Barna recurge la orice metodă pentru a câștiga șefia USR. Se folosește propriul copil pentru a-și face imagine

Șeful USR a postat o imagine în care se poate vedea cum ține în brațe un copil nou născut, încălțat cu un papucel roșu și unul albastru, culorile partidului.

După ce Dacian Cioloș a anunțat că va candida la șefia USR, Dan Barna a replicat cu o altă mișcare de campanie elșectorală. Barna a făcut un videoclip de prezentare în care a folosit o imagine cu fiul său, nou-născut, încălțat cu pantofi colorați – unul cu sigla USR, celălat cu sigla PLUS.

Sociologii atrag atenția că este foarte grav ca un politician să se folosească de imaginea unor copii, în timp ce urmărește un scoș electoral.

”Imaginile cu copii foarte mici, folosiți în campanii electorale de către politicieni, niciodată nu au efectul dorit. La noi, de obicei, oamenii nu reacționează foarte bine și mai ales la copii foarte mici. Din punctul meu de vedere, este o greșeală. Nu prind astfel de imagini. Mai ales din partea unui politician care nu are o imagine de politician conservator, apropiat valorilor familiei”, spune sociologul Vladimir Ionaș.

Pe 10 august, Dan Barna a devenit tată

Vicepremierul Dan Barna a devenit tată pe data de 10 august 2021. Momentul l-a marcat pe policitian care a publicat pe facebook o poză cu fiul său.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a fost mesajul transmis de Dan Barna după ce a primit marea veste.

Soția lui Barna este Olguța Dana Totolici, nu poartă numele de familie al partenerului ei. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani. Despre acest subiect a vorbit copreședintele USR-PLUS în urmă cu câteva luni, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D.

„E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, spunea Dan Barna.

 

Sursa: evz.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile