Actualitate

Dan Bittman vorbește despre discriminare în context COVID. „Nu suntem o masă de manevră de proști”

În mediul online s-a vehiculat afirmația conform căreia, autoritățile doresc să permită accesul la spectacole și concerte doar persoanelor care sunt vaccinate sau fac dovada unui test PCR care are rezultatul negativ. Dan Bittman, cântăreț, se revoltă împotriva deciziei anunțate. Artistul spune că românii nu ar trebui nici să stea la cozi la plata taxelor pentru stat.

Astfel, artistul concluzionează că i s-ar părea normal ca cei nevaccinaţi, care vor avea mai puţine drepturi şi libertăţi decât cei vaccinaţi, să nu mai contribuie la bugetul de stat prin plata taxelor.

Declarația lui Dan Bittman

„La concerte vor fi admişi cei vaccinaţi sau cei care îşi fac teste. Păi atunci, la taxe şi impozite să fie la fel. Cei nevaccinaţi să nu mai plătească impozite şi să nu mai fie admişi în instituţii. Eu nu mă vaccinez şi nu vreau să mai plătesc taxe. Un amărât ca mine nu are de ce să plătească. Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ. Nu am primit niciun leu.Anunţ autorităţile că nu o să mă vaccinez până nu mă primesc şi nevaccinat în sediile ANAF ca să-mi ia banii şi să-şi bată joc de mine”, a declarat Bittman.

Sunt oamenii proști?

„Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de manevră de proşti care plătesc statului. Trebuie să ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fură din buzunare. Eu nu vreau să mai plătesc taxe statului român atâta vreme cât mă obligă printr-o lege nazistă să mă vaccinez ca să plătesc taxe”, a mai spus artistul.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile