Actualitate, Politic

Diana Iovanovici Șoșoacă s-a întors în Comisia de cercetare a abuzurilor

„Vă aduc la cunoștință ca m-am intors în Comisia de cercetare a abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senatul României la propunerea UDMR!

Senatul a votat reîntoarcerea mea in calitate de membru al Comisiei!

Deci…..sa încercăm sa facem ordine! …cat se poate!

Pt petiții: [email protected]

Comisia de cercetare a abuzurilor, combaterea corupției și petiții-Senatul României,  Calea 13 Septembrie nr. 1-3, sector 5, București”- a fost postat pe pagina de Facebook,  „Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial”,  miercuri .

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Gaspar
Gaspar
3 ani în urmă

Se zice ,,Pana la Dumnezeu te mananca sfintii ! ,, Daca functionarii primariilor ar aplica legea corect si nu preferential , pentru ca legi exista , atunci abuzuri n-ar exista ! As dori sa nu existe prescrieri , cand este vorba de proprietati !

Telefon
770873453
Marin Cristina
Marin Cristina
3 ani în urmă

Ma bucur foarte mult pentru doamna Sosoaca. Dumneaei este vocea noastra a poporului. Daca despre ea se spune ca a avut un comportament neadecvat in parlament, imaginați-vă cum ar fi sa fie însăși poporul in parlament. V-ar linșa!!!! Pt ca suntem batjocoriți și nedreptățiți. Dumnezeu sa va dea putere doamna Diana!!!

Telefon
765510744
Mitrofan Maria
Mitrofan Maria
3 ani în urmă

Toata populatia din aceasta tara trebuie sa se alature d-nei Diana Ivanovici Sosoaca.Bineinteles ca,Senatorilor si Parlamentarilor nu le convie.Ei se complac in barfa,chefuri,somn in sala de plen si alte marsavii.

Telefon
720011861