Actualitate, Politic

Diana Șoșoacă: „Umpleți toate școlile cu mărțișoare!”. Răspuns la solicitările Guvernului de a păstra distanța în 1 martie

Diana Ivanovici-Șoșoacă face în cursul zilei de azi o intervenție live prin intermediul Facebook în care apără tradițiile și obiceiurile neamului românesc. Aceasta răspunde afirmațiilor Miniștrilor si guvernanților conform cărora mărțișoarele nu ar trebui distribuite în școli de 1 MArtie. „Am văzut în presă că cei de la Guvern au avut tupeul să solicite oamenilor, ca luni, de 1 martie să nu se ducă niciun mărțișor la școală. Pe bune? De ce? Se transmite COVID-ul!”

Mesajul senatoarei Șoșoacă

„Deci COVID-ul nu se transmite în supermarket pe niciun produs pe care-l cumpărăm, COVID-ul nu s-a luat de pe niciun cadou de Sfântul Valentin, pentru că americanii primează. Florile date atunci nu au avut COVID, dar florile au COVID dacă se duc la școală. Drept pentru care cine se simte român, vă rog frumos, duceți-vă în târguri, în piețe și cumpărați toate mărțișoarele produse în România. Nu luați Made in China sau alte porcării. Cumpărați acele mărțișoare normale, e vorba de un simbol. Nu mai aruncați cu sutele de lei pe mărțișoare. Sunt cu un leu, doi, cumpărați produs de români. Cumpărați și câte un buchețel de ghiocei, nu flori din Olanda! Oamenii culeg de prin păduri acuma. Le puteți duce și să umpleți școlile.”, spune senatoarea.

Cadrele didactice se tem

„Nu le vor doamnele profesoare sau învățătoare? Nicio problemă! Lăsați-le la școală. Umpleți toate școlile, puneți-le pe gardurile școlilor pentru că nemernicii ăștia din Guvern nu fac altceva decât să distrugă tradițiile poporului român. Deci nimeni nu a ieșit să spună de alte sărbători, nu dați flori, de exemplu de Ziua Îndrăgostiților, pentru că Dragobetele nici măcar nu a fost menționat de nemernicii de la guvernare și anumiți parlamentari. În schimb, s-au găsit deștepții secolului, covidioții, care au început să menționeze să nu dăm mărțișoare și flori. Ba da! Puneți pe pieptul fetițelor acel simbol al tradiției românești, a venirii primăverii. Faceți în așa fel încât să le arătați că românii își iubesc și urmează tradițiile.”, încheie Diana Ivanovici Șoșoacă.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile