Diana Șoșoacă Senator
Actualitate, Politic

INTERVIU/ Diana Șoșoacă vorbește despre măsurile autorităților. „Până în 2024 noi nu mai existăm ca stat”

Invitată la un interviu moderat de Adriana Bahmuțeanu, online pe Cetățeanul.net, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă vorbește despre măsurile autorităților, apartenența ei politică, despre seara de Înviere și face dezvăluiri. Bahmuțeanca îi comunică senatoarei că este dorită de mai multe partide politice. Senatoarea declară că va lupta cu orice preț pentru libertatea românilor.

„O vrem pe Șoșoacă”

Marcel Ciolacu, președintele PSD spune „Da, doamna Șoșoacă este activist civic, nu văd de ce nu ar putea veni în PSD. Este apărătoarea unor drepturi cetățenești. Dânsa nu și-a manifestat intenția de apartenență”. Senatoarea răspunde și spune că i-au spus mulți să intre în partidele lor, dar ea le-a zis „Hai mai stăm”!. ”Nu vreau să intru în PSD, pentru că este un partid contra căruia eu am luptat. PSD-ul are o problemă. El va fi ok când va renunța la toți baronii locali, la toți cei care au încălcat legea, la toți așa zișii penali și când își vor recunoaște public vina a ceea ce s-a întâmplat anul trecut, vis-a-vis de votarea legii 55/2020 și a legii 136/2020. Să își asume faptul că au sprijinit acest Guvern de orientare fascistă și să lupte cot la cot cu noi împotriva ilegalităților. Atunci pot să spun că PSD-ul va fi ok.”

Totuși, senatoarea spune că nici așa nu ar intra în partidul social-democraților, chiar dacă ar primi o funcție de președinte de partid. Tot ea spune că dacă vreodată ar ajunge în acel partid ar fi un fel de Vlad Țepeș. „Îi doresc PSD-ului să nu ajungă să mă cunoască”

Politician independent

„Eu am poporul alături de mine, ce mă interesează pe mine de partide?” Șoșoacă spune că rămâne politician independent deocamdată.

Senatoarea completează că nici în momentul de față ea nu a primit notificarea de excludere din partidul AUR. „Ceea ce este total ilegal, deoarece încă pe foaie sunt membră AUR, bine, acest lucru doar din punct de vedere legal. Din punct de vedere faptic, nici vorbă”.

Speculațiile presei

Deși presa a speculat în ultimele săptămâni cu privire la afilieri politice ale senatoarei, nimic din aceste jigniri aduse la adresa ei nu sunt adevărate. „Nu pot să am niște discuții amicale? Ne întâlnim ca oameni. Nu mă pot căuta? Nu pot să mă duc la ei la o cafea? Nu pot să mă întâlnesc cu ei să iau masa în oraș? Nu pot să am niște discuții amicale? Sau chiar și de politică, de ce nu?! Ce a atât de rău în țara asta de nu poți avea discuții amicale cu anumite persoane? Îți dai seama ce jurnaliști buni avem că de fapt nici unul nu a avut dreptate?”, spune senatoarea.

Radiații în Casa Poporului

Adriana Bahmuțeanu spune că Șoșoacă este primul om politic care merge pe stradă, vorbește cu oamenii, le ascultă doleanțele și protestează masiv împotriva restricțiilor. „Păi da cum poți să iei la cunoștință durerile oamenilor dacă nu te întâlnești cu ei?

Șoșoacă divulgă faptul că pe Casa Poporului sunt niște antene care produc grave prejudicii sănătății. Mai mult, oamenii care lucrau în Parlament aveau un spor de radiații, pentru că cei care stau mai sus de etajul 6-7 sunt afectați, iar cel de la ultimul etaj au făcut cancer în decurs de 6 luni. „Eu sunt un om foarte vesel, foarte vivace, nu îmi place să stau numai în birou, eu ies, mă plimb, mă întâlnesc cu lumea. Sunt într-o continuă activitate, dar marea majoritate stă în Parlament. Îi înțeleg, din această cauză foarte mulți s-au schimbat, au ajuns legume. Se simte presiunea cumplită!”

Rafila fără empatie

Colegii doamnei senator i-au comunicat într-o discuție pe marginea legii vaccinării că Alexandru Rafila este insensibil, inert. „La ei nu merg chestii de genul suferă un copil, suferă o mamă”. Relația acesteia cu politicienii este una bună, iar din spusele acesteia discută pe baza anumitor legi și le interpretează.

Restricții de Paști

Senatoarea spune vis-a-vis de restricțiile impuse de autorități că pas cu pas se dorește ca tot ceea ce mai e deschis să se închidă. Punctul culminant va fi noaptea de Înviere. „Îmi pare rău să le spun, dar nu o să mai apuce ziua aia în care creștinii din România nu o să meargă la Înviere. Vă spun că dacă Bucureștiul nu va ține deschise bisericile, eu cu soțul meu, cu familia mea și cu prietenii mei vom merge la Constanța la înalt Prea Sfinția Sa, Teodosie.”

Luptătoarea spune că a vorbit la mai multe biserici și mănăstiri și acestea vor fi deschise. Sfătuiește tot odată jandarmii și polițiștii să nu încerce să oprească slujbele, iar în legătură cu mesajul președintelui Iohannis spune că nu crede în cuvintele acestuia prin care primite că nu va fi niciun lockdown de Paști. ”Cine este Iohannis, Mafalda?”.

Măsuri fără noimă

Tot ea susține că nu există bază științifică pentru aceste măsuri, deoarece când România avea 10000 de infectați pe zi nu s-a închis niciun oraș, iar acum la nici 4000 se îmtâmplă acest lucru.  „L-au dat jos pe Berbeceanu și l-au pus pe Alin Stoica care răspunde la comenzile politice”. Starea de alertă este ilegală, nu există nicio bază legală. „Eu cu soțul meu și încă câțiva prieteni vom fi la ora 20:00 la Arcul de Triumf și vom protesta împotriva tuturor măsurilor.

„Eu solicit să se ridice absolut toate măsurile pentru că nu au avut nicio noimă timp de un an de zile. Să facă bine să îți trimită corpurile de control să verifice toate spitalele și cum sunt omorâți oamenii pe secțiile ATI COVID. Ar trebui să le facă statui medicilor care au trecut peste toate protocoalele  și au salvat într-adevăr vieți. Numai ei știu cum și câte scandaluri au avut cu managerii”.

Mai mult, senatoarea spune că medicii pe care îi laudă au aplicat tratamente conforme diagnosticelor oamenilor și au respectat jurământul lui Hipocrate și nu protocolul lui Raed Arafat care conține foarte multe nereguli.

Distruge HoReCa

Șoșoacă spune că în cursul zilei de azi a avut loc o ședință de Guvern în urma căreia s-au discutat mai multe măsuri pe care politicienii ar vrea să le implementeze. Adaugă faptul că industria hotelurilor și restaurantelor este pe butuci și că se vor închide din nou, chiar acum când au început și ei să ia o gură de aer și să reînceapă activitatea. „Acum când vine soarele care distruge virusurile și bacteriile tu închizi HORECA? Numai dacă vrei să distrugi întreaga economie națională care mai funcționează”. Mai spune că politicienii sunt vânduți și ei și vor să vândă pas cu pas România pe doi lei celorlalte puteri care o vor cumpăra prin datorii.

România va fi vândută

„Un stat se poate îndatora, dar la un moment dat intră în incapacitate de plată. La acest moment noi nu mai producem. Nu avem ce să producem. România plătește toate salariile, pensiile și ajutoarele din împrumuturi. Dacă nu ne apucăm să producem noi nu mai avem cum să ne plătim împrumuturile. Când nu mai poți îți vinzi acele creanțe către entități private. În acel moment țara devine debitoare entităților private care te execută.”

Lăsați averile

Senatoarea spune că nu este posibil ca din salariile de politician să îți faci asemenea averi precum au cei de la guvernare. Se dă exemplu pe ea însăși: „Am fost și sunt un avocat foarte bun și nu am reușit să strâng atâția bani”. Declară că statul este unul torționar.

Protest la Arcul de Triumf

Alături de soțul ei, senatoarea va merge în cursul zilei de marți la Arcul de Triumf și va protesta contra măsurilor de combatere a coronavirusului. „Eu de ce nu aș putea ca senator al României să protestez împotriva tuturor măsurilor care sunt ilegale și neconstituționale și care îmi distrug în primul rând economia națională?” Aceste cuvinte fac referire la acțiunile din 1 decembrie ale lui Iohannis. Mai mult, Șoșoacă dezvăluie și faptul că nu are birou în Parlament, deși Senatul este obligat prin lege să îi ofere unul. „Eu îi anunț că nu e nicio problemă, îmi iau măsuța și scăunelul și dau consultanță pentru că eu sunt senatorul poporului. Indiferent dacă Guvernul va adopta sau nu măsuri restrictive”.

Măsurile în străinătate

Aceasta subliniază și faptul că în străinătate lucrurile arată diferit și că degeaba sunt restricții pentru că oamenii ies cu miile în străzi și protestează, doar că presa nu mediatizează acest lucra în România. „Un prieten din Belgia m-a rugat să vă transmit următoarele: Se discută despre ieșirea din izolare, elevii își reiau orele de curs normal, se reiau meseriile de contact, frizerii, saloane, etc., se discută despre restaurante și cafenele, chiar în Belgia care este suspectată de obediență globalistă.” Șoșoacă mai spune că un alt prieten din Germania ia spus că acolo  în landul în care locuia lucrurile nu merg ca în România și guvernatorul lor le-a spus că pot umbla fără măști și nu există restricții. Tot în Germania unde sunt încălcate drepturile omului, lumea iese pe stradă și se luptă cu forțele de ordine. ”Nu încurajez violența”, spune senatoarea.

Revii la aceleași măsuri care distrug?

Între măsurile lor nu există nicio logică și cifrele mincinoase arată că tot ceea ce s-a întâmplat a fost un dezastru total. „Tu vezi că nu a funcționat și revii la aceleași măsuri care au dus la nenorociri? Eu și alți colegi de ai mei din Parlament cerem de urgență renunțarea la toate măsurile și la protocoalele medicale care au pus medicii în ilegalitate”

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile