Dr. Adina ALBERTS Despre moartea profesoarei
Actualitate

Dr. Adina ALBERTS Despre moartea profesoarei din Oradea, vaccinată cu Moderna. „Medicul a comis o crimă”

În cursul acestei săptămâni, în județul Bihor, Oradea, a decedat o femeie, profesoară și fost director al unui liceu din municipiu. Aceasta a avut reacții grave imediat după administrarea rapelului cu vaccinul de la Moderna. Doctor Adina Alberts face o postare pe o rețea de socializare și explică fenomenul.

Cazul profesoarei

O profesoară și fost director, pe numele ei Adriana Bunea, în vârstă de 55 de ani din Oradea, județul Bihor, a murit pe data de 8 martie, imediat după ce i s-a administrat a doua doză de vaccin anti-coronavirus, Moderna. Ea a dezvotat și acuzat simptome severe, similare cu cele ale otrăvirii și a cerut să fie dusă imediat la spital. Cu toate acestea, în zadar au încercat să o mai salveze medicii, deoarece organele sale s-au oprit unul după altul. Aceasta preda în incinta Liceului German și s-a stins din viață la Spitalul Județean din municipiu.

Dr. Adina Alberts

Doctor Adina Alberts a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” în anul 1996. A lucrat la Spitalul Clinic de Urgență “Floreasca” din București, timp de 9 ani, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr. Ea a pus bazele clinicii de chirurgie estetică CareZone Medical din București. Este fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, al Societații Române de Chirurgie Estetică și al Uniunii Balcanice de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică.

În urma decesului profesoarei, aceasta a făcut o postare pe Facebook în care explică fenomenul și cum ar trebui de fapt administrat vaccinul.

Mesajul DR. Adina Alberts

„Fosta directoare a Liceului German „Friedrich Schiller” din Oradea, profesoara de fizică Adriana Maria Bunea în vârstă de 55 de ani, a decedat la Spitalul Județean din localitate. Ea fusese internată în stare gravă la câteva ore după administrarea celei de-a doua doze de vaccin Moderna. Potrivit medicilor, profesoara a suferit un Sindrom Inflamator Multisistemic, organele vitale au cedat pe rând fără a se mai putea face nimic. Medici declară că ar fi avut loc „o intoxicație cu o substanță necunoscută” și, bineînțeles, ei neagă categoric că ar exista o relație de cauzalitate cu vaccinarea.”, scrie aceasta.

Ulterior, face legătura între simptomatologii și redă cazul unui medic ortoped din SUA: „Dacă vă amintiți, în urmă cu câteva săptămâni vă relatam despre un medic ortoped de doar 36 de ani din SUA, dr Williams, care a decedat după rapelul cu vaccinul Pfizer. Medicul infecționist american care a încercat să îl salveze a declarat că, din cauza faptului că avea și anticorpi naturali împotrivă coronavirusului, anticorpi de care tânărul doctor nu ar fi știut, vaccinarea cu două doze de vaccin Pfizer a declanșat un Sindrom Inflamator Multisistemic și ortopedul s-a stins fără ca cineva să poată face ceva pentru el.”

Cazul medicului ortoped

Dr. J. Barton Williams, un chirurg ortoped din Memphis, a murit pe 8 februarie, la câteva săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer. Avea 36 de ani și tocmai se căsătorise în decembrie. „Credem că a suferit un sindromul inflamator multi-sistemic (MIS)”, a declarat dr. Stephen Threlkeld specialist în boli infecțioase, medicul care a încercat să îl salveze. „Doar persoanele care au avut COVID-19 în antecedente au dezvoltat această complicație care practic poate pune viața în pericol. Sistemul imunitar atacă corpul în multe feluri și provoacă degradarea tuturor organelor. Afectează inima, tractul gastro-intestinal și altele.” a spus Dr Threlkeld la acel moment.

Chiar dacă medicul se testa periodic și la momentul vaccinării nu era infectat cu coronavirus, anticorpii anti-Covid au putut fi puși în evidență în sângele lui William la momentul debutului bolii care l-a răpus, ceea ce indică clar că în antecedente a fost infectat cu Sars-Cov2, dar asimptomatic. Astfel, la momentul vaccinării trebuie verificat numărul de anticorpi.

Asemănarea situațiilor

După aceea, Dr. Adina Alberts întreabă: „Nu vi se pare că seamănă izbitor de tare cele două situații? Am înțeles că în cazul doamnei profesoare, medicii au făcut testul PCR ca să verifice dacă avea Covid. Și a ieșit negativ. Mă întreb dacă medicii orădeni au verificat și titrul de anticorpi din sânge? Am putea afla dacă dna profesoară a avut Covid? Pentru că dacă a avut, atunci medicul care a îndemnat-o/lăsat-o să facă rapel știind că dna Adriana Bunea a avut Covid, A COMIS O CRIMĂ!!!”

Cei care au avut COVID, o singură doză

Studiile mondiale și lumea medicală arată că în cazul în care pacientul care dorește administrarea dozelor de vaccin a fost infectat cu COVID-19 este de ajuns să administreze o singură doză. „Pentru persoanele care au anticorpi naturali ESTE INDICATĂ O SINGURĂ DOZĂ DE VACCIN!!! Ideal ar fi niciuna… Zic eu… #SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie Alberts pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile