anț alimentar care este împotriva măsurilor
Externe, Social

Satiră /Elveția Lanț alimentar care este împotriva măsurilor de combatere COVID. Persoanele vaccinate nu intră în magazin

Migros este un mare lanț alimentar din Elveția. Proprietarul lui aruncă bomba ! În timp ce propaganda de vaccinare în mass-media este în plină desfășurare, noul director general al Migros, Patrick Frischluft, a făcut declarații împotriva coronavirusului și măsurilor implementate.

Persoanele vaccinate nu intră în magazin

„Din vara anului 2021 nu vom mai permite persoanelor care au fost vaccinate împotriva covid să intre în Migros. De asemenea, vom cere cu amabilitate persoanelor care poartă o mască de față să le atârne pe suportul pentru mască de la intrare. Bolile psihice ale angajaților noștri au crescut brusc în ultimele luni – arată-ți din nou fața și zâmbește angajaților Migros, este ceea ce care au nevoie urgentă acum.

Schimbarea strategiei are loc după consultarea Consiliului Director. Patrick Frischluft pare să aducă o gură de aer proaspăt în companie, iar conducerea este convinsă de acțiunea sa. La o vârstă fragedă, antreprenorul carismatic a trăit un an cu un vechi trib indian din regiunea Amazonului. Potrivit propriului său cont de socializare, el a reușit să învețe lucruri  incredibile despre viața de acolo și, mai presus de toate, că nu totul este întotdeauna atât de simplu pe cât ni se spune. Vestea a făcut furori. Ca o mulțime de câini care latră, mass-media precum 20min, Blickch și SRF s-au aruncat asupra noului director general.

Scandal în presă

Titluri precum « Scandalul rasismului la Migros », « Migros respinge valorile elvețiene », « Noul director executiv îi discriminează pe cei care gândesc diferit », « Unde sunt drepturile omului ? » și chiar « Șantajul modern la Migros » a făcut furori în presă.

Vaccinații, pericol pentru democrație

De ce această schimbare de strategie ? De ce acest pas care într-adevăr nu este în concordanță cu societatea ? GnueHeuDunge a vrut să afle mai multe și l-a întrebat pe Patrick Frischluft. „Vaccinații cultivă ascultarea oarbă și reprezintă un pericol pentru democrația noastră, pentru drepturile noastre civile, pentru bunăstarea copiilor noștri și bunăstarea tuturor în viitor. Au fost spălate pe creier de peste un an și urmează orbește planul guvernului, fără să țină cont de pierderi. În calitate de nou director general, nu-mi pot asuma responsabilitatea pentru faptul că acum acești oameni sunt, de asemenea, favorizați și puși pe un piedestal. Nu mă înțelegeți greșit, mă doare inima să discriminez oamenii în acest mod grosolan. Dar, în profunzime, știu că este extrem de important să dai un exemplu acum. Dacă cei vaccinați își vor obține avantajele peste tot, tabelele vor fi întoarse din vara anului 2021”.

Patrick Frischluft inspiră adânc, zâmbește gânditor pentru sine, bombănește ceva despre « teatrul maimuțelor » și continuă : „Uite, nebunia asta se întâmplă de un an. După primul și al doilea val, acum vorbesc despre un al treilea val. Chiar nu știu cât va trece până o să îți dai seama că nu este altceva decât o manipulare. Pentru a ști chiar că ești bolnav, majoritatea au nevoie de un test. Un test despre care inventatorul însuși a spus că nu este aprobat pentru utilizare în diagnosticarea vreunei boli. Gripa a dispărut peste tot și acum se desfășoară o campanie uriașă pentru a injecta cât mai mulți oameni din această țară cu un vaccin aflat în faza de testare până în 2023.

Vaccin mai periculos decât virusul

Un vaccin care este mai periculos decât virusul în sine. Un vaccin care a fost cu greu cercetat și în care există rapoarte din ce în ce mai ample că persoanele vaccinate au fost testate pozitiv pentru Covid la puțin timp după inoculare sau că au dezvoltat ulterior diferite efecte secundare. Și tipul de oameni care îl fac și sunt bine, sunt și răsplătiți. Acest tip de proceduri nu este în regulă și vrem să oferim un exemplu împotriva acestui tip de acțiuni manipulatoare. De aceea, din vara anului 2021, Migros va acorda prioritate persoanelor care conștientizează aceste lucruri. Cei cărora încă le mai pasă sine, au încredere în sistemul lor imunitar și nu cred orbește ce li se servește, vă rog să-mi scuzați expresia, nu mănâncă fiecare rahat care ne este servit.„

Atenție ! Acest articol e o satiră.

Nu avem intenția  de a provoca o stare de spirit împotriva nimănui cu acest articol. Dar de un an deja, oamenii care gândesc diferit sunt hărțuiți și etichetați ca – „oponenții vaccinului”, „negaționiștii covid”, „teoreticienii conspirației”, „scepticii” și multe alte apelative. La fel de bine ar putea fi invers și datorită acestui lucru am exagerat în mod deliberat în textul de mai sus. Ar fi de dorit să rămânem ființe umane și pe viitor, care pot decide în mod liber și fără discriminare cu privire la ceea ce cred, fac și cum dorește fiecare să se protejeze.

P.S.  Ne ducem la cumpărături în Elveția !

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile