Actualitate

Este periculos pentru persoanele vaccinate să călătorească cu avionul, existând un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge – Agenția UE pentru Siguranța Aviației ar recomanda piloților să nu zboare câteva zile după vaccinarea Covid

Companiile aeriene au colaborat îndeaproape cu guvernele și cu echipa internațională de monitorizare a răspândirii coronavirusului pentru a promova pașaportul de vaccinare, folosind sloganul „no jab, no fly” (nu te vaccinezi, nu zbori).

Și a funcționat, pentru că cetățenii cuminți, fricoși și creduli s-au lăsat repede folosiți pe post de cobai, „doar ca să poată pleca în vacanță”. O metodă de lucru testată și validată, ați putea spune, însă a apărut o problemă, scrie Vlad Pârău pe portalul ActiveNews,

În acest moment, unele companii aeriene discută despre clienții vaccinați și despre riscul uriaș pe care aceștia îl prezintă în ceea ce privește formarea de cheaguri de sânge ca urmare a serului experimental ARNm, scrie presa olandeză.

De mai mulți ani, persoanele cu un risc crescut de formare de cheaguri de sânge au voie să zboare numai sub supraveghere strictă. Se recomandă ca ele să nu zboare, de preferință, decât în cazul unei situații care le pune viața în pericol.

La o anumită altitudine există un risc mai mare de complicații, de accident vascular cerebral, tromboză sau atac de cord dacă sunteți sensibil(ă) la acestea. Avem acum informații care confirmă că cei care fac injecția (indiferent de marcă) sunt predispuși la probleme de coagulare a sângelui și hemoragii cerebrale ca principale reacții. Toate aceste reacții sunt similare cu restricțiile existente în acest domeniu.

Companiile aeriene discută acum despre răspunderea lor și despre ce să facă cu cei vaccinați, deoarece nu este indicat ca aceștia să călătorească cu avionul, pentru că zborul ar prezenta un risc pentru sănătatea lor, informează publicația olandeză Vrij Spreker.

Pe 28 martie, cotidianul Volkskrant a relatat că EASA (Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației) le recomandă piloților să nu zboare timp de două-trei zile după vaccinarea Covid.

Sursa: Volkskrant

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
oxsana
oxsana
2 ani în urmă

Parerea mea ? Daca nu intoarcem armele ca-n 45 am fript-o fratilor astia ne ingroapa cu copii cu tot sau ne ard de vii asa cum au si facut-o in spitale.Urmeaza sa faca lagare pt.nevaccinati adica pentru cei ce au imunitate naturala de la Dumnezeu.Chiar ne-am tampit cu totii ?