Actualitate, Documente despre realitate

Fapte șocante despre experimentele umane Pfizer – Efectele secundare de la vaccinul experimental Covid au fost testate pe femei gravide vaccinate: Din 100 de sarcini , fătul a murit în 87 de cazuri

Tragedia avortului Maya Vander, o cunoscută vedetă de reality-show american, a atras atenția presei asupra faptului că Pfizerface  experimente cu vaccinuri Covid, au capturat zeci de mame americane vaccinate pentru a observa efectele serului experimental asupra sarcinii și viata fetala.  Printre primele rapoarte predate de Pfizer a fost o „Analiză cumulativă a rapoartelor de evenimente adverse post-autorizare” care descrie evenimentele raportate către Pfizer până în februarie 2021.

 

 

Vedeta de realitate Netflix Maya Vander le-a spus fanilor săptămâna trecută despre durerea ei devastatoare după ce a născut un copil mort la 38 de săptămâni de sarcină pe 9 decembrie.

 

„Ieri a fost cea mai grea zi din viața mea”, a postat Vander, în vârstă de 39 de ani, pe Instagram , cu o fotografie cu haine noi pentru bebeluși într-o cutie de memorie pe care o lua acasă de la spital în loc de băiețelul ei. „Întotdeauna am auzit de asta, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi fi parte din statistici.”

Vander, un agent imobiliar din Beverly Hills, care joacă în serialul „Selling Sunset”, a postat o fotografie cu ea în noiembrie de la o ședință de sarcină și a privit imaginea sănătății. Descris ca „complet vaccinat”, de revista americană , Vander mai are doi copii: Aiden, doi copii, și fiica Elle, unul.

 

După pierderea ei, ea a scris în revista Insider că a simțit mai puține mișcări de la copil cu câteva zile înainte de a afla că copilul ei a murit și, de asemenea, că soțul și cei doi copii ei erau COVID-pozitivi, deși ea fusese testată negativ. Ea a spus că copilul, care era „perfect” a avut  3,2 kilograme, va fi autopsiat.

 

A existat o serie de știri pline de simpatie despre pierderea lui Vander, dar niciun articol nu a îndrăznit să pună întrebări arzătoare: au avut oare vaccinurile cu COVID în timpul sarcinii ei de-a face cu moartea acestui copil? Sau COVID a avut ceva de-a face cu asta și vaccinurile cu COVID au eșuat?

 

 

Când un grup numit Public Health and Medical Professionals for Transparency i-a cerut lui Pfizer să partajeze datele brute din studiile lor privind vaccinurile COVID și supravegherea post-comercializare care au fost folosite pentru a autoriza injecția, gigantul farmaceutic a făcut legătura cu Food and Drug Administration (FDA). să refuze cererile din Legea privind libertatea de informare (FOIA).

 

De fapt, FDA (menită să servească și să protejeze sănătatea publică) a angajat avocați ai Departamentului de Justiție și a mers în instanță pentru a-l proteja pe gigantul farmaceutic de a fi nevoit să-și dezvăluie datele – timp de 55 de ani. Asta e corect. FDA și Pfizer nu au vrut ca nimeni să vadă cifrele din spatele vaccinului lor împotriva COVID până în 2076.

 

Din fericire, un judecător a hotărât că FDA și Pfizer ar trebui să răspundă solicitărilor lor FOIA. Printre primele rapoarte predate de Pfizer a fost o „Analiză cumulativă a rapoartelor de evenimente adverse post-autorizare” care descrie evenimentele raportate către Pfizer până în februarie 2021.

 

Dezvăluie că vaccinul experimental Covid a primit peste 150.000 de rapoarte de evenimente adverse grave în decurs de trei luni de la lansarea vaccinului, dar aici ne vom concentra pe Tabelul 6 cu datele despre femeile însărcinate și care alăptează care au primit vaccinurile în primele câteva luni ale anului. Cele mai multe dintre aceste femei ar fi fost lucrători din domeniul sănătății, pentru că la aceea s-au adresat primele runde de vaccinuri. Deoarece studiile clinice care au precedat lansarea au exclus femeile însărcinate, acestea ar fi fost primele femei însărcinate și care alăptează care au primit vreodată vaccinurile.

Tabelul 6 arată că din 270 de „sarcini unice” care au fost expuse la vaccin, „nu a fost furnizat niciun rezultat pentru 238 de sarcini”.

Aceasta lasă 32 de sarcini cu rezultate cunoscute.

Raportul Pfizer afirmă că au existat 23 de avorturi spontane, două nașteri premature cu moarte neonatală, două avorturi spontane cu moarte intrauterină, un avort spontan cu deces neonatal și o sarcină cu „rezultat normal”. Aceasta înseamnă că din 32 de sarcini cu rezultat cunoscut, 28 au dus la moartea fătului.

Raportul Pfizer afirmă că au existat cinci sarcini cu „rezultat în așteptare”, precum și cele 238 cu „niciun rezultat furnizat”. Dar 32 minus 28 este egal cu patru, nu cinci.

Din cauza acestei confuzii, am sunat la Pfizer și am trimis întrebări reprezentantului lor media. Au fost 28 din 32 de rezultate cunoscute ale sarcinii cu adevărat fatale în primele 10 săptămâni în care vaccinul a devenit disponibil, după cum sugerează raportul lor? Aceasta este o rată de pierdere a sarcinii de 87,5%? Și doar un rezultat al sarcinii a fost „normal”? Te rog corectează-mă dacă greșesc în privința asta.

 

Nici un răspuns!

 

FDA ar fi avut aceste date în mâinile lor până la sfârșitul lunii aprilie. Poate de aceea au vrut să o ascundă timp de 55 de ani?

În mod obișnuit, atunci când un nou medicament sau dispozitiv medical este pus în funcțiune, sarcina este și ar trebui să revină producătorului de medicamente să dovedească că orice evenimente neașteptate care apar ulterior nu au  legătură cu produsul.

„Toate rapoarte despre avorturile spontane au o relație de cauzalitate implicită conform ghidurilor de reglementare, indiferent de evaluarea raportului”, conform ghidurilor de raportare a evenimentelor adverse. Dar Pfizer și FDA au ignorat evenimentele cu asociere temporală și cauza plauzibilă de daune și au declarat ca vaccinul „sigur și eficient” pentru femeile însărcinate.

 

Rapoarte canadiane privind nașterea moartă

 

În Canada, au existat rapoarte care susțin că ratele de deces născuți morți au crescut după injecțiile cu COVID. Un medic pensionar din Columbia Britanică, dr. Mel Bruchet, a susținut în noiembrie că doulas i-a spus că au existat 13 nașteri morti într-o perioadă de 24 de ore la Spitalul Lion’s Gate din Vancouver. O bunica al cărei nepotul s-a născut mort la spital a scris pe Twitter pe 21 noiembrie:

„Fiica mea a primit acel vaccin otrăvitor în urmă cu o lună pentru că nu a putut să meargă la un restaurant, iar oamenii au fost speriați pentru că era nevaxată. Vreau să dau în judecată guvernul.”

Mesajul a fost șters de pe Twitter.

Dr. Daniel Nagase , un medic din Alberta, căruia i s-a ordonat să părăsească spitalul din Alberta pentru că a tratat trei pacienți cu COVID (toți care au plecat de la spital în viață) cu ivermectină , a declarat unui reporter că a fost informat despre 86 de nașteri morti în Waterloo, Ontario. între ianuarie și iulie.

 

„În mod normal, sunt doar cinci sau șase nașteri morti în fiecare an. Deci, aproximativ o naștere moartă la două luni este rata obișnuită”, a spus el. „Deci, să ajungi brusc la 86 de nașteri morti în șase luni, este foarte neobișnuit. Dar, cea mai importantă confirmare pe care o avem din raportul Waterloo, Ontario a fost că toate [mamele] 86 de născuți morti au fost complet vaccinate.”

Verificări neclare ale faptelor

Mass-media și spitalele au condamnat imediat afirmațiile drept dezinformare, dar „verificările” lor nu le-au respins de fapt. Ei au furnizat date din „ultimul an fiscal” sau din aprilie până în august .

„Datele specifice de la Spitalul Lions Gate nu au putut fi dezvăluite din motive de confidențialitate”, a spus Global News. Ei au dat declarații nu atât de liniștitoare de la medic, cum ar fi: „Există un număr tot mai mare de dovezi că vaccinarea este sigură”.

„Numărul tot mai mare de dovezi” provine în mod clar de la femeile însărcinate și de la copiii lor înșiși care sunt în studiul clinic.

 

Factcheck a citat site-ul Centers for Disease Control and Prevention care confirmă acest lucru, afirmând că, potrivit CDC, „beneficiile primirii unui vaccin COVID-19 depășesc orice riscuri cunoscute sau potențiale ale vaccinării în timpul sarcinii” (subliniere adăugată). Acesta este limbajul de a-ți acoperi fundul. Nu suntem responsabili până când nu știm că există o problemă sau până când vedem un risc potențial realizat.

„Vei muri în ATI”

Când parlamentarul independent Rick Nicholls a ridicat o întrebare cu privire la nașterea morții în legislatura din Ontario, ministrul sănătății a răspuns doar că CDC și Food and Drug Administration recomandă vaccinul.

„Ea nici măcar nu a răspuns corect, doar a repetat ceea ce toate celelalte păpuși spun mereu, „este în siguranță”,” a comentat o mamă, Chané Neveling. „Acest lucru mă înnebunește atât de mult. Tocmai mi-am născut fetița în iulie [și] cantitatea sau presiunea pe care am simțit-o din partea medicilor mei pentru a primi [vaccinul] în timp ce eram însărcinată aproape m-a făcut să mă contrazic moralității și aproape că am înțeles. Cuvintele exacte ale ginecologului meu pentru mine au fost „ești prost că nu ai înțeles. Vei muri în ATI.”

 

Dacă medicii fac așa frică pacienților, este nerezonabil să credem că există cel puțin o problemă de subraportare a evenimentelor adverse după vaccinare? Ce doctor care este atât de dogmatic în privința ultimului său cocktail farmaceutic se va gândi (mai să nu mai recunoască) că ar putea fi o problemă cu el?

 

Există 3.604 rapoarte de avorturi spontane, nașteri morți și decese de nou-născuți în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS) până la 10 decembrie 2021. Acestea includ mii de avorturi spontane și pierderi timpurii ale sarcinii la scurt timp după injectarea mARN-ului experimental de modificare a genelor. Vaccinuri covid; rapoarte despre bebeluși care încetează brusc să crească sau suferă un accident vascular cerebral în uter; a bebelușilor malformați; un copil moare de la o placentă inflamată; și un copil născut cu sângerări din gură, nas și plămâni . Un număr surprinzător dintre aceste rapoarte notează că nu a fost făcută nicio autopsie și admit „ nicio informație suplimentară ”

.„Este ca și cum sănătatea publică nu vrea să știe ce a cauzat acești copii să moară – chiar dacă există o mulțime de teorii rezonabile care să explice de ce ar putea avea loc aceste evenimente.

Datele VigiBase

Având în vedere numărul mare de doze administrate, numărul de evenimente adverse continuă să crească. VigiBase, baza de date a Organizației Mondiale a Sănătății, raportează complicații ale sarcinii, inclusiv:

 

3.952 de avorturi spontane

353 de decese fetale

189 de avorturi ratate

166 de travalii premature

160 de copii prematuri

154 de avorturi

150 mișcare lentă a bebelușului nenăscut

146 de hemoragii în sarcină

132 de livrări premature

123 restricție de creștere fetală

120 de născuți morti

105 sarcini extrauterine

90 preeclampsie

Studii problematice

Agențiile de sănătate publică justifică aceste pericole susținând că femeile (sau bebelușii lor) sunt mai predispuse la expunerea la virus decât la vaccin – dar nu oferă nicio dovadă în acest sens. Studiul _la care se referă majoritatea provine de la CDC însuși. O comparație a ratelor de naștere morti în 1.249.634 de nașteri la 736 de spitale în perioada martie 2020-septembrie 2021 în rândul femeilor cu și fără infecție cu COVID, se stabilește că a existat într-adevăr o creștere a nașterilor morti – dar nu la apogeul primului val mortal de virus, doar „în perioada de predominanță a variantei Delta”, adică după ce femeile însărcinate au fost presate în vaccinare. CDC nu ar considera că injecțiile experimentale de mARN cu „platformă nouă” ar putea fi motivul pentru care nașterea mortii a afectat doar 0,98% din nașterile afectate de COVID-19 înainte de Delta, comparativ cu 2,70% după introducerea vaccinurilor.

 

„Starea de vaccinare nu a putut fi evaluată în această analiză”, a scris CDC. Aceasta este agenția care solicită mandate de vaccinare și introduce coduri QR în toată țara. Poate cere să știți dacă sunteți vaccinat sau nu dacă doriți să mergeți la restaurantul local, la sala de sport sau la un meci de fotbal, dar pentru un studiu național al intervenției sale „cea mai critică”, presupusa salvatoare, în timpul unei presupuse pandemii globale fără precedent, pur și simplu nu este posibil ca cea mai puternică agenție de sănătate din lume să determine starea de vaccinare? Toată lumea știe că fiecare femeie însărcinată care intră într-un spital în ultimele 18 luni primește un test COVID. CDC știe care femei au fost vaccinate și care nu au fost în asta, pur și simplu nu vrea să ne spună.

Știința vaccinului COVID este ca „știința” lor despre avor

În schimb, „experții” CDC recurg la banalități. „Cu toate acestea, deoarece vaccinurile COVID-19 sunt extrem de eficiente și acoperirea vaccinării împotriva COVID-19 în rândul femeilor însărcinate a fost de aproximativ 30% în iulie 2021 , majoritatea femeilor cu COVID-19 la naștere au fost probabil nevaccinat” (subliniere). De ce sună atât de neștiințific? Știința bună nu este de obicei o presupunere bazată pe un slogan adăugat la o estimare. N-am mai văzut acest tip de știință? Când ne-au spus că femeile nu au complicații după avort – și CDC a făcut actul lor magic de dispariție a tuturor sepsisului și a sângerărilor, a uterului perforat și a sechelelor psihologice post-avort? Ei plătesc doar oamenii de știință potriviți să manipuleze datele și să vărească numerele nedorite până când acestea dispar. Nimic de vazut. Știința vaccinurilor este la fel ca și știința avortului. Acum, se contopesc literalmente.

82% pierdere a sarcinii?

Un alt studiu pe care „experții” se bazează foarte mult este din New England Journal of Medicine. Cu toate acestea, autorii săi de la CDC au fost forțați să emită o corecție majoră atunci când analiștii au recunoscut că calculele lor au arătat de fapt posibilitatea unei rate de avort spontan de 82% la începutul sarcinii, în timp ce a concluzionat că vaccinurile COVID sunt sigure și eficiente.

 

Inițial, studiul a fost publicat cu Tabelul 4 care arată „Avortul spontan” după vaccinare. Autorii au susținut că 104 pierderi de sarcină împărțite la 827 de sarcini au dus la o rată de pierdere a sarcinii de 12,6%, ceea ce se află într-un interval normal. Cu toate acestea, după cum au subliniat Deanna McLeod, un analist profesionist de date despre cancer de la Kaleidoscope Strategic Inc. din Toronto, și colegii ei într-o scrisoare către NEJM , în tipăritul mic de sub tabel era o declarație că „un total de 700 de participanți și-au primit prima doză eligibilă în al treilea trimestru.” Întrucât definiția avortului spontan se referă la pierderea sarcinii sub 20 de săptămâni de gestație, asta însemna că 700 de femei nu aparțin numitorului deoarece, atunci când au fost vaccinate, au trecut deja de punctul de a putea aveaun avort spontan. Deci, citită corect, fracția s-a schimbat de la 104/827 la 104/127 (81,9%).

 

 

Prin urmare, o rată de pierdere a sarcinii de 82% pentru sarcinile din primul trimestru.

Experții CDC au scris o corecție , dar New England Journal of Medicine a șters de fapt numitorul greșit din publicația originală și a păstrat aceleași concluzii.

Cifra de 82% a fost destul de variată, iar McLeod a declarat pentru LifeSite că este probabil o supraestimare, dar rezultatul real al sarcinii nu este încă disponibil și, de fapt, alți oameni de știință au analizat datele și au calculat o pierdere timpurie a sarcinii de 91,2% .

Aceste cifre se potrivesc cu datele ascunse ale Pfizer.

Cercetătorii au publicat o continuare a studiului, dar aceasta a fost la fel de greșită. „În primul rând, ei pornesc de la premisa absurdă că „nu există niciun motiv biologic convingător pentru a ne aștepta ca vaccinarea cu mARN COVID-19 (fie preconcepție, fie în timpul sarcinii) să prezinte un risc pentru sarcină””, spune Jeremy Hammond , jurnalist independent și analist politic care a analizat datele despre vaccinul gripal în sarcină . „Aceasta este o mare minciună, desigur, deoarece activarea imună maternă în sine este un mecanism biologic convingător, cunoscut a fi asociat cu vătămările fetale.”

Apoi, spune Hammond, „și-au confundat analiza riscului de vaccinare în timpul sarcinii incluzând femeile care au fost vaccinate cu până la 30 de zile înainte de concepție, dar nu au oferit niciun motiv pentru acest lucru”. Apoi, avortul spontan definit ca pierderea sarcinii între șase și 20 de săptămâni, excluzând astfel toate pierderile din primele cinci săptămâni (când au loc 90% dintre avorturile spontane ).

 

„Aceasta înseamnă că, dacă o femeie a fost vaccinată, apoi 3 săptămâni mai târziu a rămas însărcinată, apoi a trecut prin 6 săptămâni de gestație fără avort spontan, ea a fost inclusă;” spune Hammond, „în timp ce dacă o femeie a fost vaccinată, apoi 3 săptămâni mai târziu a rămas însărcinată, apoi 5 săptămâni mai târziu a avut un avort spontan, ea a fost exclusă. Acest lucru, evident, le modifică datele în favoarea găsirii unui risc crescut de avort spontan.”

 

Ceea ce ne spun toate acestea este că avem agenții de sănătate publică și oameni de știință dispuși să manipuleze datele pentru a proteja interesele farmaceutice, mai degrabă decât femeile și bebelușii pe care îi deservesc. Cel puțin unele dintre poveștile care se infiltrează în jurul nostru despre copii născuți morți, hemoragii și avorturi spontane sunt legate de noile injecții experimentale – poate mult mai multe decât credem. Dar va trece mult timp – și multe alte vieți de bebeluși vor fi pierdute – până când vom afla întregul adevăr.

 

Sursa:GlobalResearch 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile