Actualitate, Opinii

GHEORGHE PIPEREA : De aceea, și minciunile și exagerările voastre vor fi devoalate, că omu’ a cam început să se trezească din transa indusă de voi prin frică și amenințare

Torpilele trimise MS la temelia încrederii în autorități și în medicina bazată pe dovezi continuă.

Din 63 de decese de/cu covid declarate oficial azi, 47 sunt din alte perioade (bine măcar că nu le-au contabilizat pe cele din perioada cruciadelor).

”47 dintre aceste decese sunt anterioare […] și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate. Astfel, 6 decese s-au produs în luna septembrie 2020, 26 în octombrie 2020, 9 în noiembrie 2020, 1 în ianuarie 2021, 3 în februarie 2021, 1 în martie 2021 și 1 în aprilie 2021, în județele Bihor, Cluj, Neamț și Vâlcea”.

Se întreabă cineva ce verificări s-au efectuat? Vreo autopsie, vreo analiză criminalistică? Nț. Nu se întreabă nimeni, că nu e voie de la stăpânire – tre’ să ne bazăm exclusiv pe informațiile oficiale. Este, însă, evident pentru orice inteligență medie că DSP a luat din nou la mână hârțogăria și a reîncadrat cauza decesului, contrar constatării medicului care a constat, illo tempore, decesul.

Și, cică, să ne bazăm pe ce spun medicii, că sunt specialiști …

Păi noi încă avem încredere în medici, iar autoritățile – nț.

Pe de altă parte, numărul infecțiilor detectate azi este fix 89. De mai mult de o săptămână, numărul zilnic de infecții detectate este de sub 250. Indicele de infectare la mia de locuitori, corespunzător ultimelor 14 zile, este azi de sub 0,2 în toate județele și regiunile țării.

Așadar, stimați „luptători” contra pandemiei, de ce nu faceți un bine umanității declarând că ați invins la wresteling mexican, ridicând starea de alertă? Uite, promit aici că o să declar că voi ați dat de pământ cu virusul cel turbat!

Nu de alta, dar regulile omese sunt în sensul că, la astfel de cifre, nu mai există răspândire comunitară a agentului patogen, deci nu mai există pandemie/epidemie …

Până și minciunile lui Fauci, cel atât de înverșunat susținut de feisbuc & co, de bilgheiț și de J. R. Biden, a fost nevoit să recunoască trei mari minciuni – că virusul nu putea scăpa din laboratorul unde era fabricat, că nu asimptomaticii au transmis boala, ci simptomaticii (omul a zis că a fost și el obosit la un moment dar și de aia a pus un „a” lângă „simptomatic”, din greșeală; faptul că Arafat și comp au luat greșeala ca literă de biblie progresistă, băgând în spital orice „asimptomatic” prindea și țănând la porțile spitalului adevărații bolnavi, în suferință și umilință, e altă proveste, demnă de „Dineul cu proști”) și că măștile nu sunt deloc utile prevenției răspândirii virusului (deși Arafat și Streiunu-Cercel ne puneau să ținem măști ermetice pe figură chiar și la masa de Crăciun, iar Tătaru Nelu ne cerea să punem 2 măști, ca să fie bine…).

De aceea, și minciunile și exagerările voastre vor fi devoalate, că omu’ a cam început să se trezească din transa indusă de voi prin frică și amenințare.

Încetați, așadar, să ne mai insultați inteligența.

https://www.stiripesurse.ro/oficial-doar-89-de-cazuri-noi-la-peste-10000-de-teste-efectuate-63-de-oameni-au-murit-din-cauza-covid-19_1830309.html?fbclid=IwAR2XZvT-UPg9h9YVOm9A0hozfv9gbGXFRkCd2TDGSM_Dx1onkJphl9uEGJ0

Sursa: Gheorghe Piperea/ Facebook

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile