Aktuális, Tények mögött a lényeg

A covid-inkvizíció és az állami titkosszolgálatok esete a covid-eretnekekkel ( 1.rész)

Úgy tűnik, a történelem tényleg ismétli önmagát és sajnos újra megteremt olyan szégyenfoltokat az emberiség történelméből, amit jobb volna örökre elfelejteni, lenullázni. Mert akárhogy is dübörög a „covid19” névvel ellátott világ-terror, egyre inkább kilátszik a sátáni lóláb, s egyre inkább nyilvánvalóbbá válik, hogy az egész nem más, mint egyfajta egészségügyi jelmezbe bújtatott „Szent Inkvizíció”, annyi különbséggel, hogy ez esetben nem a vallást és a kereszténységet, hanem az orvostudományt mocskolták be az új inkvizíció életre hívói és működtetői.

Az is egyre nyilvánvalóbb (szakorvosok beszámolóit figyelembe véve) hogy ennek a p(l)andémia féle covid-inkvizíciónak körülbelül annyi köze van az orvostudományhoz és az emberek gyógyításához, mint egykor a másik inkvizíciónak a kereszténységhez és Jézus tanaihoz: azaz SEMMI!

És ez csak súlyosabbá teszi azokat a haláleseteket, melyeket produkált ez az egész vírusháború, hogy legyen valami alapja az inkvizíciós, hamis, előre megírt „járványügyi” forgatókönyvnek.

Persze, ahogy ez szükséges, a covid-inkvizítorok is mindent megtesznek a gondolkodók, igazságkeresők meghurcolásáért, az inkvizíció elé állításáért és az eretneknek nyilvánítottak „máglyára juttatásáért”.

Anno a „Szent Inkvizíció” számláján csak Európában 2 millió ártatlan élet száradt, akiket eretnekeknek, boszorkányoknak nyilvánítottak, addig kínoztak, míg a szörnyű kínzások alatt akármit bevallottak aztán máglyán elevenen elégették őket. S tették mindezt a kereszténységre, a Szeretet Urára, hivatkozva a sátáni papok.

Ha működéselméletét tekintjük a mai covid-inkvizíció egy az egyben az egykori Szent Inkvizíció mindent ellenőrző, társadalmi mindenhatóságának sémájára épül. Hirtelen feltalálták a „vírustagadó” szót is, holott ilyen szó nincs. Nem jelent semmit.

Ugyanis azok, akik a pandémiás hazugságok ellen szót emeltek nem a vírusok, akár a SARScov2 létezését vagy az ezek okozta betegségeket tagadják, egyszerűen átlátják az egész hamis járványpánikot és szót emelnek ellene.

Az inkvizíció ugyanis az a társadalmi szerveződés volt és jelenleg is az akar lenni, amely felette áll a világi, polgári jognak, törvényeknek,  és amiket  bármilyen emberellenes vagy szörnyű dolgot is tesznek, nem lehet felülbírálni és kétségbe vonni, mert aki ezt megteszi az eretnek, akit meg kell égetni.

Érdekes megfigyelni a különböző a covid19-nek alárendelt államok inkvizíciós metódusát, melyet mindig az éppen kormányon levő pártok vezettek be.

Femeie cu mască

Vegyük elsőnek a magyar, azaz magyarországi Fidesz-KDNP kormányzat covid-inkvizíciós struktúráját, mely jelenleg ellenőrzés alatt tartja egész csonka-Magyarországot és pofátlan módon, az erdélyi magyar sajtó nagy részének felvásárlásával az erdélyi magyar közösségre (mint potenciális szavazóbázisra) ki akarja terjeszteni inkvizíciós hatását.

Elnézve az Európai Unió államait, azt hiszem, bátran ki lehet jelenteni, sehol nem olyan erőszakos, precízen kiépített és aljas a covid-inkvizíció mint az Orbán Viktor uralta Magyarországon.

Pár hete jómagam is belefutottam a magyarországi „viktoriánus-inkvizíció” működésbe, amikor véletlenül felfigyeltem egy több mint gyanús tömegmanipulációra. Az előre megírt, a tömegeket manipuláló, pánikban tartó „covid-naplók”, blogok, jelentések, celebek beszámolói, olyat is találtam, hogy pszichiátereket és pszichológusokat fizetnek azért, hogy a Facebookon úgynevezett covid-fórumokat tartsanak fenn, ezzel az emberekben a pánikor és a betegségtudatot akarják folyamatosan fenntartani.

Az egész sátáni metódus mely lényege félelembe, mi több halálfélelembe tartani a népet és ezzel rákényszeríteni azt a teljes kontroll alá kerülésre és engedelmességre.

A nyilván alapos munkával és rengeteg pénzből kiépített covid-inkvizíciós hálózat Magyarországon teljesen egybefonódik a fősodratú médiával. Több ezer covid-inkvizíciós spiclit is működtetnek, zömmel a közösségi média felületein, akik figyelnek, jelentenek és bomlasztják a fel-felbukkanó ellenállást, mikor a józanész és a valós orvostudomány szót kér ebben a sátáni manipulációban.

Mikor rájöttem és jeleztem, hogy ilyen az embereket megvezető, hamis pánikkeltő show-ra bukkantam, a konkrét esetre másik cikkben kitérek majd, érdekes módon 5 perc alatt a kamuprofilok, bérkommentelők sőt az erdélyi magyar sajtóba beszervezett covid-spiclik tucatja ugrott képletesen rám. Történt mindez éjjel 2 órakor, innen megtudtam, hogy ezek a covid-spiclik non stop szolgálatban hemzsegnek a világhálón.

Ezek a kamuprofilok, melyek a semmiből kerülnek elő, általában virágot, filmsztárokat vagy tájképet ábrázoló profilképekkel, le nem ellenőrizhető kapcsolatokkal, identitással rendelkeznek. És ezek a kamuprofilok azonnal „odarohannak”ahol covid-eretnekséget sejtenek, teleszórják a megjelenő írásokat, posztolásokat röhögő-szmájlikkal és taktikusan azon vannak, hogy személyeskedő, obszcén vitákat keverve az írások alatt eltereljék a figyelmet az írásban megjelenő igazságról és azt, aki az írást nyilvánosságra hozta hiteltelenítsék, elriasszák. Nyilván az állampolgárok adóiból és a globalista maffia pénzéből telik a covid-kormányoknak, hogy ezt a hatalmas struktúrát üzemeltessék, s a világhálón a covid-spiclik csapatát fenntartsák.

 

Ez is egy kamuprofil, amit (több tucat társával rám uszítottak a magyarországi covid-inkvizítorok)

 

Mielőtt folytatnám covid-inkvizíciós eszmefuttatásom ajánlom figyelmükbe a HVG-ben megjelent cikket, mely a magyarországi covid-inkvizició és a Magyarországon leledző titkosszolgálatok összefonódását villantja fel, nevesítve.

„Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

 

Nem nézi ölbe tett kézzel a titkosszolgálat a vírustagadó vagy oltásellenes propagandát folytató csoportok vezéreinek működését – információnk szerint ez is kiderült a parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén.

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

A vírustagadó, oltásellenes propagandát intenzíven folytató figurák a titkosszolgálatok látókörében vannak, akad olyan csoport, amelyet egy operatív művelet keretében az Alkotmányvédelmi Hivatalnak sikerült diszkreditálni – értesülésünk szerint ez is elhangzott a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén. Megkeresésünkre Molnár Zsolt, a testület MSZP-s és Ungár Péter, a bizottság LMP-s tagja sem kívánta kommentálni az információinkat, mondván, hogy az bizottsági ülésen elhangzottak államtitkot képeznek, azt viszont mindketten megerősítették, hogy a titkosszolgálatok ezen a területen valóban végzik a dolgukat.

Egy, a területre rálátó forrás szerint a titkosszolgálat jellemzően bomlasztással gyengítheti azokat a szerveződéseket, amelyek oltásellenes propagandájukkal veszélyt jelenthetnek a járványügyi védekezésre, ami éppen az oltásra helyezi a hangsúlyt.

 Nem arról van szó, hogy a titkosszolgálat rászállt azokra az emberekre, akik nem akarnak oltakozni.

 Azokra fordítanak figyelmet, akik például a saját üzleti érdekeik miatt akarják növelni a vírustagadók/erősen vírusszkeptikusok, oltásellenesek táborát és tudatosan valótlan információkat terjesztenek a koronavírusról vagy éppen a védekezésekről.

 A titkosszolgálati bomlasztásnak többféle formája létezhet. Bármilyen operatív műveletet is indított a titkosszolgálat, azt egy nagyon alapos feldolgozásnak kellett megelőznie. Ez azt jelenti, hogy a célba vett csoport belső struktúráját, dinamikáját először fel kell térképezniük és csak ezután tudnak dönteni arról, milyen módon lépnek fel ellenük. Ezekre a csoportokra jellemző, hogy álhíreket, dezinformációkat terjesztenek és bár mindig is lesznek, akik bedőlnek nekik, nagyon nem mindegy, hogy mekkora a bázisuk, hány követőt szereznek, milyen befolyásra tesznek szert.

A titkosszolgálat nem rendőrség, tehát nem egy bűncselekmény felderítése, hanem a társadalomra veszélyes cselekmény megakadályozása a feladata, legyen szó bármilyen szélsőséges csoportról. Bármilyen művelet is követ egy-egy feldolgozó munkát, annak lépéseit a titkosszolgálat vezetőinek jóvá kell hagyniuk, mert “kétélű fegyver” – magyarázta lapunknak egy korábban ott dolgozó forrás, aki több műveletre rálátott. A tárház végtelen: előfordul, hogy a titkosszolgálat egy – már meglévő – kapcsolaton keresztül épül be egy-egy csoportba és ott arra törekszik, hogy informális befolyásra tegyen szert. De az is bevett módszer, hogy “kívülről” ad támogatást a csoport vezetéséhez, de nem az első vonalhoz tartozó tagjának, “felépítve” őt. A cél a legtöbbször a csoport bomlasztása, amelyből sikeres akció esetén a tagok vagy a hívek mindössze annyit érzékelnek, hogy rosszabb lesz a hangulat, a vezéregyéniségek összevesznek egymással, fúrni kezdik egymást. Ezt a módszert alkalmazta a titkosszolgálat 2006-ban is, amikor a Kossuth téren letáborozó tüntető csoportok és hangadók megosztására törekedett – sikerrel.

Egy másik módszer, hogy a csoport hangadóját hiteltelenítik a hívek vagy a széles körű közönség előtt. Ilyenkor a lehető legmélyebben utánamennek a célszemély előéletének, amibe akár az is beletartozhat, hogy az iskolai tanulmányairól is információkat gyűjtenek. Különösen gyakori módszer ez olyan szervezetek bomlasztásánál, amelynek a vezéralakja magát olyan szakembernek tünteti fel, aki tudományos területen jártas. Egy-egy ilyen titkosszolgálati lejáratás során nem csak valós információkat derítenek ki a célszemélyről, de arra is törekednek, hogy a célszemélyt valótlan állításokkal is hiteltelenítsék a szűkebb vagy a tágabb környezete előtt.

 Bár azt nem tudjuk, hogy az ismert vírustagadók/vírusszkeptikusok közül kik kerültek a titkosszolgálatok látókörébe és kik ellen indítottak műveleteket, a területet jól ismerő szakemberek csodálkoznának azon, hogy azok a figurák ne kerültek volna a szolgálatok célkeresztjébe, akik eddig már többször az utcára hívták tüntetni a híveiket, mindezt akkor, amikor csoportosulni is tilos. Emlékezetes: márciusban Lenkei Gábor hívta sétálásra híveit Budapesten, aminek a rendőrség vetett véget, míg Gődény Györgyék a Hősök terére vonultak, a téren közel kétszáz ember ellen intézkedtek a rendőrök.”

Ez a HVG-ben megjelent cikk, melyet azért másoltam ki s nemcsak a linket mellékeltem, mert félő, hogy szőrén–szálán eltűnhet az eredeti magyarországi portál felületéről.

Szőke Mária

(Folytatás következik)

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile