Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

ELHUNYT CSOLLÁNY SZILVESZTER – A vakcina-vészkorszak áldozatai – A fertőző médiamocsok tovább buzog a halállal küzdő Csollány Szilveszter körül – NEM OLTATLAN VOLT, HANEM VALÓSZÍNŰLEG A RÁKÉNYSZERÍTETT  COVID OLTÁS MIATT BETEGEDETT MEG!

UPDATE: Sajnos, előre tudni lehetett, hogy a kórházban kezelt, lélegeztetőgépen tartott élsportoló nagy valószínűséggel nem hagyja el élve a kórházat.

Ötvenegy esztendős korában, hétfőn elhunyt +CSOLLÁNY SZILVESZTER  olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

A hivatalos jelentés szerint koronavírus-fertőzés okozta betegség miatt hetek óta intenzív kórházi kezelésre szorult. Mivel azonban Csollány közvetlenül megbetegedése előtt kapta meg a védőoltásnak hazudott Covid19 kísérleti szérumot, könnyen  meglehet, hogy az egész bajt a genetikai vakcina váltotta ki, a sportolónak azelőtt ugyanis semmi baja nem volt, de mihelyt beoltották megbetegedett.

 A magyarországi, kormány által ellenőrzött és irányított média a hétfőn délután közölte a néhai sportoló halálhírét, természetesen akadtak ízléstelen, túlbuzgó bértollnokok, akik még a halálhírbe is beleszőtték, hogy az elhunyt ismerten “oltásellenes” volt. Mit lehet erre mondani? Isten nyugtassa a covid-terror  újabb ismert áldozatát és sajnos, könnyen lehet, ha kicsit  erősebben és elszántabban tagadja ezt az “oltásnak” titulált biológiai genetikai-fegyvert, még  ma is élne.

Nyugodj békében Csollány Szilveszter!

A gyűrű egykori kiválósága novemberben kapta el a koronavírus-fertőzést, ami olyan súlyos betegséget okozott nála, hogy december eleje óta kórházban kezelték, lélegeztetőgépre kapcsolták. 51 éves korában hunyt el. Halálának hírét a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közös közleményben tudatta hétfő késő délután, ezt az alábbiakban tartalmi változtatás nélkül közöljük.

A Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt.

Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt.

Csollány 1970. április 13-án született Sopronban. A tornával átlagon felüli fizikai képességeinek és tanulékonyságának köszönhetően már ötévesen megismerkedett, Győrben. Amikor követte volna a bátyját, és inkább futballozni akart, az édesanyja és az edzője meggyőzték a folytatásról, és az is sokat számított, hogy már egészen fiatalon voltak sikerélményei a versenyeken.

A fővárosba 1986-ban költözött, az Újpesti Dózsa sportolója lett, három esztendővel később bekerült a felnőtt válogatott keretébe, 1990-ben pedig – a korosztályos versenyek érmei után – első alkalommal állhatott dobogóra a nemzetközi felnőtt mezőnyben, miután harmadik lett az Európa-bajnokságon.

Csollány Szilveszter sportpályafutása során 1998-ban Szentpéterváron Európa-bajnok, 2000-ben Sydneyben olimpiai aranyérmes, 2002-ben Debrecenben pedig világbajnok lett gyűrűn. Egy olimpiai arany- és ezüst-, egy világbajnoki arany- és öt ezüst-, illetve egy Európa-bajnoki arany-, egy ezüst- és négy bronzérem után vonult vissza. A világversenyeken csak gyűrűn nyert érmeket, ezért manapság már sokan szerspecialistaként emlékeznek rá, pedig akkoriban erre még nem volt lehetőség.

Később főállású édesapaként intézte a négytagú család dolgait, emellett edzőként dolgozott és torna-szakoktatóként tanította a leendő testnevelő-tanárokat arra, hogyan oktassák majd a tornát, illetve talajakrobatikát tanított.

 

******************************************************************************************************************

Régebbi cikkeink a témában:

A jelenleg élet-halál harcot vívó magyar élsportoló, Csollány Szilveszter makk egészséges volt, míg  rá nem kényszerítették a kísérleti covid oltásra. A “védőoltásnak” hazudott genetikai szérum beadatása után azonban az addig egészséges sportoló azonnal beteg lett. Az elmúlt két esztendő alatt megtapasztalhattuk, hogy a sajtó azon lealjasodott, szakmailag és etikailag selejtkategóriás része, melyet egy-kettőre kiképeztek ún. covid-sajtóvá, az ég egy világon semmilyen hazugságtól, tényelferdítéstől, embertelen, kegyeletsértő manővertől nem riad vissza, ha a covid-terrorista gazdáik azt parancsolják.

Majd két éve olvashatjuk, hallgathatjuk a hamis statisztikákra alapozott, az orvostudományt lenullázó  bődületes hazugságokat, melyeket egy vírusdetektálásra alkalmatlan PCR genetikai tesztre építve sulykolnak, vagyis sulykolnának a köztudatba.

Igazi agymosógép lett ez a covid-média, persze nélkülözve minden sajtóetikai és jóérzésbeli alapot. Emberinek sem lehet nevezni a tudatos félrevezetésekre, a lakosság lebutítására, megfélemlítésére törekvő médiamocskot, ezt az igazi  tudat-fertőzést, ami több bajt és halált okozott  a covid-terror elszabadulása óta mint maga a mesterségesen megbuherált és tudatosan szétszórt „alapvírus”.

A magyarországi COVID-kormány közeli  lakájsajtó pedig, ha ez még egyáltalán lehetséges felül- azaz alulmúlja azt az  aljassági mércét is, amit a nemzetközi média porondon tapasztalhatunk, az Orbán kormány által kitenyésztett és beidomított bértollnokok a maguk primitív és gusztustalan módján ontják, vagy inkább okádják magukból a hamis információt, hazugságokat, az emberek félrevezetésére irányuló, hivatalos adatnak feltüntetett megvezetéseket.

Pár hete megdöbbenve szemlélhettük azt a minden emberi tartást lenullázó magyarországi médiamocskot, amivel a gyanús körülmények között megbetegedett és kórházba juttatott néhai magyar rocklegenda Kóbor János több mint gyanús körülmények között bekövetkezett halálát kegyeletsértően meggyalázták. Kóbor János esetében az volt a covidmédia dögevőinek argumentációja, hogy a zenészlegendát egyfajta elrettentő példaként állították be, aki biztos csakis azért halt meg, mert nyilvánosan elutasította a védőoltásnak hazudott genetikai biológiai fegyvert, mellyel lelkiismeretlen kormányterroristák akarják tönkretenni az emberiséget.

Mikor nem sokkal Kóbor tragédiája után a híres magyar sportoló Csollány Szilveszter is kórházba került, ugyanezt a hazugság makettet rántották elő a sajtó dögevői, ugyanis azt hitték, a beteg sportoló  is „oltatlan” volt.

Meg is jelent a több tucatnyi cikkentyű, amiben megírták, hogy íme, hurrá. a “másik oltástagadó” is lélegeztető gépre került.

A beteg sportoló barátai, családtagjai hiába hangoztatták eleinte, hogy Csollány nem volt “oltatlan” mert  kénytelen volt beoltatni magát, a zombisajtó ezt nyilván parancsra, akkor nem hallotta meg.

Aztán mégis kiderült, hogy bizony, tetszik vagy sem, de az “oltásellenes” sportolót, RÁKÉNYSZERÍTETTÉK a kísérleti vakcinára, másként nem vehetett volna részt az edzéseken.

Ez a hír is nyilvánosságra jutott nemrég, azonban egyetlen, azelőtt az esetről hamis információkat, ordenáré hazugságokat közlő szerkesztőség sem kért bocsánatot a hamis hírekért, vagy nem tett közzé hibaigazítást, ahogy a sajtóetika ezt megköveteli.

Aztán újabb felvonás következett a beteg sportoló kapcsán, hogy valahogy mégis mosdassák a covidszerecsenyt, azt állítva , hogy igaz, hogy Csollány megkapta a covid oltást, de későn, mert nem alakulhatott ki a szervezetében a védekezés.

Ilyen bődületes hazugságokkal takarnak valamit:

„Az oltást azonban két héttel azelőtt vette fel, hogy kórházba került volna, így a védettség teljes szintje nem tudott kialakulni a szervezetében.”

Értjük nem? Pont mire ki kellett volna alakuljon az állítólagos „védelem”, amire a „covidiológusok” 14 napot mondanak súlyosan megbetegedett. Az immunrendszere, ami addig megvédte az oltást követően mér képtelen volt erre? Nem furcsa ez?

Orvosilag abszolút bizonyíthatatlan, alá nem támasztott badarságokat állítva próbálják menteni a helyzetet Orbán sajtós pribékjei.

Azonban elolvasva ezeket a manipulatív, hazugságokra alapozott cikkeket, itt eleve más derül ki.

ÉSPEDIG AZ, HOGY CSOLLÁNY SZILVESZTER TÖKÉLETESEN EGÉSZSÉGES VOLT AZ EGÉSZ PANDÉMIÁS ŐRÜLET ALATT, EGÉSZEN ADDIG MÍG RÁ NEM KÉNYSZERÍTETTÉK ARRA, HOGY BEADASSA MAGÁNAK A VAKCINÁT. EZT KÖVETŐEN RÖVID IDŐVEL AZ ADDIG EGÉSZSÉGES FÉRFI MEGBETEGEDETT ÉS KÓRHÁZBA KERÜLT.

NEM KELL KONTEÓSNAK LENNI, HOGY EZT ÉSZREVEGYÜK ÉS AZT IS, HOGY TÖBB MINT VALÓSZÍNŰ, HOGY A KÉTES GÉNTERÁPIÁS SZÉRUM OKOZHATTA A SPORTOLÓ MEGFERTŐZŐDÉSÉT IS, MINT AHOGY EGYRE-MÁSRA HALLANI,OLVASNI AZT, HOGY A BEOLTOTTAK TÖMEGESEN FERTŐZŐDNEK MEG,MERT AZ IGAZI BIOLÓGIAI FEGYVER TÖBB MINT VALÓSZÍNŰ, NEM AZ EMBEREKRE ERESZTETT SARS-Cov2 VÍRUS, HANEM MAGA A VAKCINA!

Amit látunk az nem más, mint az emberiség ellen elkövetett háborús bűntény, tömeggyilkosság, egy biológiai hadviselés melynek a globalista elit által megvett vagy megzsarolt kormányok mind cinkosai.

A híres, ismert személyek esetében ez médianyilvánosságot kap, azonban az egyszerű hétköznapi emberek hírverés nélkül és meghamisított diagnózisok szerint kerülnek rá a halálstatisztikákra. Mint ahogy az is nyilvánvalóvá vált, hogy a legjobban átoltott országokban alakulnak ki újabb és újabb furcsa „mutációk”, melyek azonban nem másak, mint a kísérleti genetikai trutyi mellékhatásai.

Csollány Szilveszter egy ilyen, több oldalról meggyalázott áldozata ennek a rémségnek, COVID-vészkorszaknak  amit látunk, és amiről szemrebbenés nélkül hazudoznak a kormánysajtóban. Isteni csoda kellene ahhoz, hogy  ő megmeneküljön, de sajnos a dögevő médiában lehozott cikkek arra engednek következtetni, hogy akár Kóbor János halála, úgy ez is egy nagyon sötét manipulatív történet, és a megjelent cikkek, amivel magyarázgatják, hogy na ja, a sportoló kapott oltást, de biztosa későn… csak aljas mentegetőzések lehetnek…nem sok jóra engednek következtetni.

A hírhedt Auswitz-i haláltáborok kísérleti laboratóriumaiban Doktor Mengele és társai még takargatták a szörnyű tényt, hogy embereken kísérleteznek, ma a globalista elit szörnyetegei azonban már kicsire nem adnak  és a szemünk láttára irtják a lebutított végy megfélemlített, kényszerített embereket.

Pedig jó volna már észre térni és felfogni, még mindig MI a biotechnikai génterápiás kísérletre szánt 7 milliárdnyi emberiség vagyunk többen és nem a mengelék!

-szmm-

 

 

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile