Aktuális, Társadalom

Az egész világon ugyanúgy gyilkolják a betegeket a covid-protokollal: egy amerikai nővér vallomása az emberirtásról (+videó)

Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a globalista uralkodó-maffia működési elve szerint az egész világon, minden országban ugyanazon forgatókönyv, ugyanazon úgynevezett „covidprotokoll” szerint emberek ezreit, tízezreit öltek meg a halálkórházakká változtatott covid-kórházakban.

Mikor a független média romániai csapata elkezdett nyomozni és leközölni a Romániában történt kórházi borzalmakat, így a nagyszebeni, maroszvásárhelyi, aradi, covidosztályokon végrehajtott kórházi kivégzéseket, sokan azt mondták, biztos csak itt, az „elmaradott Balkánon” van ez így.

Hát tévedtek. Mint az sejthető volt, a „covid19” halálprotokoll mindenütt, az egész világon ugyanúgy, ugyanazon parancsra ment és megy, mindenütt ugyanúgy tették, teszik el láb alól a szerencsétlen pácienseket, akiket egy világjárványnak nevezett világterrorizmus juttatott a másvilágra.

Az ActivNews hírportálon jelent meg az a cikk, melyben egy Egyesült Államokbeli ápolónő nyilatkozik azokról a halálesetekről, melyeket a New York-i covid-kórházakban látott.

Erin Maria Olzewski, az az ápolónő, aki már tavaly nagy port vert fel azzal, hogy nyilvánosan elmondta, a COVID-járvány során a kórházakban sok ” emberek halálához vezető” csalást, gondatlanságot és kapzsiságot “kellett végignézzen.

Ő beszélt a LifeSiteNews újságíróinak a kórházakban a koronavírus járvány leple alatt elkövetett súlyos, kegyetlen bűncselekményekről.

A covid-osztályokra beutalt (deportált betegeket) erős nyugtatókkal szedálják le, a súlyosabb eseteket, amikor légzéselégtelenséget állapítanak meg intubálnak. Azonban a lélegeztető gépekre rakott betegek nagy része meghal, mert ezek olyan gépek többnyire, ahol nincs esély élve lekerülni onnan.

A betegektől elveszik a mobiltelefonokat, így azok teljesen el vannak vágva a külvilágtól, s a karantén – helyzet miatt senki nem látogatja őket, így senki nem látja, mi is történik a horror részlegeken valójában.

Az ápolónő, aki a sajtónak nyilatkozott úgy véli, ha boncolásokat rendeltek volna el, nyilvánvalóvá válik, hogy a legtöbb covidban elhunytnak nyilvánított beteg valójában nem virózisban halt meg, hanem a félrekezelésektől, kórházi bánásmódtól és alapbetegségeik kezelésének elmulasztásától.

A covid-protokoll parancsol. Kellenek az esetszámok, az elrettentő példák a lakosság megfélemlítésére és kordában tartására.

Az amerikai ápolónő videó-nyilatkozatban próbálta felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy micsoda borzalmak történnek a kórházba beutalt covidosnak nyilvánított betegekkel, és hogy mekkora pénzösszegeket számolnak el a kórházak, azoknak a szerencsétlen, kiszolgáltatott embereknek az úgymond kezelésére, azaz inkább megölésére, akik a haláltáborokká alakult covid osztályokra bekerültek.

Erin Maria Olzewski  mikor  megdöbbenve tapasztalta, hogy mi megy tulajdonképpen a covid részlegeken, hogy a valóság egyáltalán nem az, amit a fősodratú sajtó ott is közölt, felvette a kapcsolatot egy New York-i ügyvéddel, akinek tanácsára szerzett egy videó felvevővel ellátott szemüveget, mely segítségével több felvételt készített a covid osztályokon zajló emberirtásról.

Az ápolónő a New York-ban levő Elmhurst Kórházba (Queen’s) teljesített szolgálatot, az ottani covid-részlegen. Mint mondja, mikor bekerült a kórházba dolgozni, akkor értette meg, miért is halnak meg ott tömegesen az emberek, és azt is látta a legtöbb elhunyt halálát nem a koronavírus okozta, hanem az elrendelt covid-protokoll, az orvosi műhibák sorozata, a feleslegesen és rosszul használt lélegeztető gépek és a félre kezelések.

Az ápolónő elmondja az interjúban, hogy sorozatosan látta, ahogy olyan betegeket, akiknek negatív lett a covid tesztjük, ennek ellenére pozitívként tartottak nyilván, hogy minél jobban felsrófolják a hivatalos fertőzöttségi rátát.

A New York-i kórházban nem engedték azt sem, hogy a bevált, az atipikus tüdőgyulladásoknál is alkalmazott kezeléseket adják a betegeknek, azonnal lélegeztető gépre rakták, akit csak lehetett és ezzel a biztos halálba küldték őket.

A covid-kórházakban 13 ezer dollárt számoltak el minden olyan beutalt után akit covidosnak nyilvánítottak és 10 ezer dollár ment a „kórház” számlájára minden olyan haláleset után, ahol az elhunytakat covidosnak nyilvánították.

A New York-i idős otthonok lakói között is iszonyú pusztítást végeztek a covid protokollal. 15 ezer nyugdíjas hunyt el állítólag covidban, a feltételezések szerint a New York-i covid-protokollt és haláleset számokat, mely az egyik fő érvelés volt az Egyesült Államok lezárásában, maga Andrew Cuomo kormányzó felügyelte.

Az ápolónő, a világ közvéleményéhez intézett videó-nyilatkozatában ezt mondja:

„Legyetek bátrak. Ne hallgassatok, ha látjátok, hogy szörnyűségek történek a világban. Gondoljatok arra, hogy felelősek vagytok nemcsak a saját életetekért, de a következő nemzedékekért. Én azért beszélek, mert a gyermekem jövője motivál. Nem hagyhatjuk, hogy megfosszanak minket a szabadságunktól!”

További részletek Erin oldalán, ITT .

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile