Aktuális

„ Ne avatkozz a dolgunkba, ha élve akarsz kikerülni a kórházból!” – egy kolozsvári férfi vallomása a covid osztály borzalmairól

Folytatódik a covid-horror a kórházakban: egy kolozsvári beteg is azt állítja a covid-protokollal ölik a betegeket

Az elmúlt hetekben több olyan borzalmas történet látott napvilágot miszerint a romániai kórházakban a nemzetközileg előírt covid-protokoll szerint kezelt, kórházba jutott embereket zömmel nem a vírusfertőzés, hanem maga a kórházi kezelés, az ebből eredő orvosi műhibát és a haláltáborokat megszégyenítő bánásmód idézte elő.

A nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi esetek után egy kolozsvári férfi is, aki be volt utalva a covid részlegre, nyilvánosságra hozta, horrorfilmbe illő tapasztalatait.

Facebook bejegyzésében a kolozsvári férfi leírja, hogy végignézte mi történik a covid-osztályokon   és kijelenti, hogy Romániában az egészségügyi rendszer a covid-mizéria során egy életellenes intézménnyé  alakult.

Alábbiakban ezt a bejegyzést fordítjuk le magyar nyelvre.

„Két intenzívterápiás ATI osztályon voltam, előbb a 4. emeleten aztán most a 2. emeleten.

A betegek meghalnak, láttam az ágyakhoz kikötött, kiszolgáltatott, ziháló betegeket, intubálták őket és ezzel alá is írták a halálos ítéletüket.

Eszembe jut a 65 éves nő, aki az ablaknál feküdt, a keze és a lába erősen le volt kötözve és alig lélegzett a szerencsétlen asszony.

Próbáltam tenni valamit, hogy megvédjem, tiltakozzak… de én is nehezen kaptam levegőt. Bejött egy ápolónő és azt mondta, „maradjak nyugton, ne avatkozzak bele a dolgukba, legyen szófogadó, ha élve akarok kikerülni a kórházból.” Így mondta.

Most a második emeleten levő ATI osztályon már kicsit emberibb, itt nem intubálják a betegeket. Azzal ölik meg őket. Egy ápolónő úgy fogalmazott, akit intubálnak, annak meg lesznek számlálva a napjai.

Nem tudom kideríteni, hány beteg halt meg így intubálva, kik voltak az orvosok, akik ezt elrendelték és egyáltalán ki foglalkozott valamit a betegekkel miután lekötözték és intubálták őket.

Megfigyeltem, legalább 3 orvos nevét felvezetik a kórlapokra minden esetben, hogy ne egy orvost lehessen esetleg felelősségre vonni, hogy így védjék egymást, ha kell hazugsággal, hogy végülis nem ők a hibásak, a beteg feladta… nem bírta ki..

A saját szememmel láttam, hogy nagyon sok intubált beteget igaziból nem kellett volna intubálni… és ami fontosabb, nem kellett volna megölni.”

Szöveg: Ovidiu Marian

A halálkórházak  nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi eseteiről a linkekre kattintva tájékozódhat.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] kezelés, az ebből eredő orvosi műhibák és bánásmód idézte elő – olvasható az Informatia Libera román lapban.A nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi esetek után egy kolozsvári férfi hozta […]