Actualitate, Politic

„Idioți sau trădători”: reacție după ultima gafă a ministrului USR Claudiu Năsui

Ultima gafă a ministrului Economiei, Claudiu Năsui (USR), a provocat o reacție dură din partea europarlamentarului PSD, Mihai Tudose.

Acesta își intitulează textul de pe contul de Facebook „Idioți sau trădători?”. În postare, Mihai Tudose enumeră gafele atribuite oficialilor USR.

„Idioți sau trădători? Stick-uri cu date confidențiale «plecate» …. Parole de acces la site-uri de granturi ajunse la toată lumea …. Parole de acces la baze de date cu personalul din sistemul de securitate, date la consilieri și ajunse prin străinătate.

Și mai nou: poze din zone de producție militară pe contul ministrului economiei (membru CSAT) … Toate «boacănele» la miniștrii USR …. Sunt toți la fel de fraieri sau toți știu ffff bine ce fac… împotriva statului Român?”, a scris Mihai Tudose pe contul său de Facebook.

Claudiu Năsui, incident de securitate

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a efectuat recent o vizită la o fabrică de armament din județul Brașov. Năsui a făcut mai multe filmări în interior, pe liniile de ansamblare. Ulterior el a postat imaginile pe Instagram Story. Aici filmarea a fost disponibilă pentru 24 de ore, până a fost retrasă.

Asemenea detalii despre capacităţile de producţie din fabrici obiective militare, precum cele care pot fi observate într-o asemenea filmare, sunt informaţii clasificate, potrivit Hotnews. Difuzarea acestora în spațiul public este interzisă prin lege.

Directorul de comunicare al Ministrului Economiei a transmis că ministrul Claudiu Năsui a avut permisiunea directorilor de fabrică să filmeze în acele zone. Potrivit spuselor acestuia, el nu ar fi provocat nici un incident de securitate.

 

Sursa: national.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile