Actualitate, Politic

Ilie Neacșu, după eliberarea lui Dragnea: “Iohannis și stăpânii lui vor plăti, Liviu!”

În stilul său plin de forță, publcistul și omul de afaceri Ilie Neacșu, fost parlamentar PRM, a reacționat după eliberarea lui Liviu Dragnea, într-un interviu acordat agenției Sputnik.

Ilie Neacșu consideră că Liviu Dragnea a fost încarcerat pentru că a ”depășit linia roșie, stabilită de lacheii globalismului vest-european”,

”Dragnea a fost executat fără milă, nu înainte de a fi hărțuit și torturat, insultat și hulit de scursurile subsolurilor și dulăii din presa dirijată de Hellvig și Iohanis, dar și de mercenarii din media occidentală, controlată de Timmermans și Soros”, ne-a declarat Ilie Neacșu.

Evident, în această ecuație a călcării în picioare a Românei, ”nu a avut nici o importanță că Dragnea era nevinovat”.

”Stăpânii UE erau încurcați de liderul PSD în planurile lor mârșave de îngenunchiere totală a României”, spune Neacșu, arătând că Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă începuseră ”timid, e drept”, să le explice ”șarlatanilor din Vest că România nu e o pradă așa de ușoară cum cred ei”.

Ori, ca să învingi o armată, îi decapitezi comandantul! Ilie Neacșu spune fără ocolișuri: ”Așa lucrează haznaua occidentală, care l-a tras în piept pe Gorbaciov în 1989, când Estul a fost trădat și vândut Vestului și când a fost ucis unul dintre cei mai mari conducători ai Neamului Românesc, Nicolae Ceaușescu”.

Dragoș Dumitriu: Putem considera că Dragnea se înscrie în aceeași linie a decapitării României?

Ilie Neacșu: Fără îndoială! Sigur, nu îl compar cu Ceaușescu – nimeni nu se poate compara cu Ceaușescu! Dar timp de 30 de ani, regizorii și scenariștii de la Bruxelles și din alte capitale vestice au conceput planuri peste planuri, scenarii peste scenarii pentru a încăleca ”democratic” statele debusolate din Est.

Dragoș Dumitriu: Nu o dată ați tras semnale de alarmă în privința acestor planuri de dominare a României și a statelor din Est, arătând că schema a fost cam aceeași, complexă și penetrând zone de influențare a opiniei publice, dar și serviciile.

Ilie Neacșu: Exact! Au creat oengeuri, și-au subordonat serviciile secrete, au desfășurat o vastă muncă de selectare și instruire a cadrelor, îndeosebi din rândul intelectualilor, pe care să conteze la un moment dat, au cumpărat ziariști și politicieni, au dat directive prin care capitalul străin să aibă acces nelimitat în tot Estul, concomitent cu sufocarea afaceriștilor autohtoni, ne-au cumpărat pământurile agricole și pădurile, ne-au luat băncile, tinerii superdotați și forța de muncă activă, au subordonat justiția și structurile de apărare și siguranță, au dezbinat poporul, au transformat satele noastre, cândva înfloritoare, în așezări semi părăsite. Și câte și mai câte…

Dragoș Dumitriu: … Dar cum explicați că totul s-a petrecut fără ca opinia publică să reacționeze?

Ilie Neacșu: Toate s-au petrecut sub ochii noștri îngăduitori! Practic, România a fost de la un moment dat încolo condusă de structuri din afara țării. Să nu uităm că oamenii politici care și-au dat acordul pentru a deveni o colonie ”democratică sunt bine-mersi sau se află încă pe cai mari, deși sunt principalii vinovați de situația în care se află azi România.

Dragoș Dumitriu: Totuși, și Liviu Dragnea a făcut parte din cercuri ale puterii care au cedat în fața grupurilor externe.

Ilie Neacșu: Spun clar – Liviu Dragnea nu a acceptat să facă parte din tabăra trădătorilor de Neam și de Țară și de aceea a fost pus la zid! A fost executat de către cei care ne îmbrobodesc zilnic, prin manipulări și minciuni, că „democrația” nu acceptă abateri de la anumite reguli!

Dragoș Dumitriu: Nu îi reproșați nimic lui Liviu Dragnea?

Ilie Neacșu: Oh, nici vorbă de așa ceva! Dragnea a fost ultimul greu politic suveranist, patriot, dar ca lider al PSD, a făcut și unele greșeli. De exemplu, a început cu stângul guvernarea. Nu poți s-o propui pe Sevil Șaideh – premier, într-o țară cu 90% români! Apoi comunicarea cu poporul. Parcă cineva nu-i lăsa pe liderii PSD să se laude cu ceea ce fac pentru români! Zilnic ar fi trebuit organizate conferințe de presă cu realizările remarcabile ale guvernelor PSD-ALDE! Pe scurt, Dragnea și ceilalți lideri au demonstrat că nu știu jocul politic ofensiv! Au acceptat loviturile și rafalele mincinoase și manipulatorii ale lui Iohannis și ale retardaților din spatele lui, reacționând anemic la aceste atacuri deșănțate. Iar peste toate, teama de al suspenda pe Iohannis a demonstrat marea slăbiciune a conducerii PSD! Plăvanul de rasă germană trebuia îndepărtat la prima abatere de la Constituție. Toleranța și șovăiala înseamnă, de cele mai multe ori, slăbiciune, chiar prostie!

Dragoș Dumitriu: Ca fost parlamentar PRM, credeți că unui PSD care alesese o cale suveranistă i-a lipsit un aliat de tip naționalist luminat, cum a fost România Mare?

Ilie Neacșu: Sincer, cred că PSD plătește pentru graba cu care a dat curs dezintegrării PRM, principalul său aliat! PSD a crezut mai mult în promisiunile UE, SUA și ale serviciilor – și și-a sacrificat, prin ”mijloace specifice”, aliatul politic sigur.

Dragoș Dumitriu: Mai are Liviu Dragnea vreo șansă de a face politică la nivel înalt?

Ilie Neacșu: Înainte de a răspunde la întrebarea dvs, vreau să se înțeleagă un mare adevăr: Dragnea este doar cel mai recent lider politic patriot sacrificat de dușmanii noștri tradiționali -imperiile vestice – sub privirile noastre neputincioase! Până la Dragnea au fost uciși, maziliți sau îndepărtați și trădați, cei mai importanți oameni ai neamului, de la Țepeș și Mihai Viteazul, la Tudor, Cuza și Nicolae Ceaușescu! Deci, singura consolare a nevinovatului Liviu Dragnea este că, fără să fi dorit acest lucru, el, liderul patriot al PSD, s-a alătură acestei liste  de mari români! Sigur, mai are multe de demonstrat în acest sens! Aici revin și la întrebare, iar răspunsul meu este DA!

Dragoș Dumitriu: Adică DA, Liviu Dragnea va mai avea un rol în marea politică?

Ilie Neacșu: DA, pentru că are calitățile necesare, are curaj și îl văd și dornic de revanșă! Atenție la ce spun: Dragnea nu e omul să vrea să moară uitat, într-un culcuș comod!

Dragoș Dumitriu: El spune că va reveni în politică ”dacă am cu cine”. Are cu cine?…

Ilie Neacșu: Ei, aici a pus punctul pe ”i” – și sper să îi fi venit mintea la cap, să vadă câți dintre lingăii care i-a pus în funcție l-au trădat! Și să vadă că un ”câine colțos” cum e Codrin, cu care s-a certat de atâtea ori, NU l-a trădat! Sau Carmen Dan, marginalizată după ce a fost un foarte bun ministru, iată cum e lângă el! Dar ce e mai important este să îi vadă pe cei care au ținut linia dreaptă cu puterile lor, de multe singur împotriva tuturor!

Dragoș Dumitriu: La cine vă referiți?

Ilie Neacșu: Mă gândesc la fenomenala Diana Șoșoacă, poate cea mai dârză româncă pe care am văzut-o, la avocatul Dan Chitic, la vechiul meu prieten Aurel Pavelescu, dar și la cei marginalizați din PSD de gașca asta „de lași și vânduți”, cum o numește chiar Dragnea. Ce bun i-ar fi alături un tânăr curat ca Liviu Pleșoianu sau un avocat și politician hârșiit ca Șerban Nicolae! Deci oameni sunt – nu mulți, comparativ cu trădătorii și lașii – important este ca patrioții să se adune și Dragnea să fie alături de ei. Dacă mă întrebi cu ce i-ar putea ajuta Dragnea pe toți acești patrioți – personalități, oameni puternici, rebeli de multe ori? Simplu: Dragnea, dacă trece peste unele probleme personale, este un lider complet – de aceea l-au și executat.

Dragoș Dumitriu: Încă o întrebare – l-ați cunoscut bine pe Liviu Dragnea? Că ați activat în politică, la vârf, în perioade diferite…

Ilie Neacșu: Întâmplarea face să-l fi cunoscut pe Liviu Dragnea la el în birou, la Consiliul județean, în Alexandria. Avusesem ceva întâlniri cu PRM-iștii mei în Teleorman și Dragnea a dorit să stea de vorbă cu mine. Din prima clipă mi s-a părut un om inteligent, pragmatic, cunoscător al vieții politice și economice, cum spuneam mai înainte – un lider complet. Și după a doua întâlnire am rămas cu aceleași aprecieri. Ulterior, i-am urmărit ascensiunea lui Dragnea și m-am felicitat pentru că nu greșisem în aprecierile mele.

”Închei deci cu un mesaj pentru Liviu Dragnea: fii puternic, fii demn Liviu! Fii încredințat că Iohannis și stăpânii lui vor plăti cu vârf și îndesat pentru fărădelegile lor! În viața asta, totul se plătește. Mai devreme sau mai târziu!”

Sursa: sputnik.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile