Actualitate, Politic

Iohannis, Orban, Rafila și Arafat, dați în judecată pentru măsurile restrictive din pandemie

Dragoş Ciupercescu, românul condamnat la 18 ani de închisoare după ce a detonat o grenadă defensivă în curtea liceului Jean Monnet din Capitală şi a rănit cinci copii, spune că a fost nedreptățit de măsurile restrictive din pandemie. Aşa că i-a chemat în judecată pe toţi politicienii pe care i-a considerat responsabili pentru aceste restricții.

Bărbatul l-a dat în judecată pe președinte, dar și pe Ludovic Orban, Alexandru Rafila, Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu şi Raed Arafat.

A fost despăgubit de statul român pentru condițiile grele din închisoare

Dragoş Ciupercescu a fost condamnat la 18 ani de închisoare în 2005 şi a stat închis 11 ani, până la eliberarea sa condiționată în 2016.

În tot acest timp, Ciupercescu a făcut mai multe plângeri legate de condițiile din închisori, iar acestea au culminat cu cea făcută la CEDO care i-a şi dat dreptate şi a obligat statul român să îl despăgubească pentru perioada petrecută după gratii. ( Sursa: Antena3)

Abonează-te
Notificare la
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Alma Diana
Alma Diana
3 ani în urmă

Bună ziua! Să fii trași la răspundere pt faptele care au comis. Și sau bătut joc de popor ‘ 🥺🥺 este strigător ce au făcut.! Au omorât oamenii nevinovați…. Și un mințit un popor întreg indus un popor întreg, pușcărie pe viață și toate bunurile care le au să fie confiscate…. încă o dată să răspundă pentru tot ce au făcut au distrus țara și au vândut tot, majoritatea pacienților a avut pneumonie acută… Și se putea trata cu antibiotic. Ca si înainte, va mulțumesc! Dr Alma Diana

Telefon
724760296
Alma Diana
Alma Diana
3 ani în urmă

Vreau să fie condamnat de viață acești trădător de țară,

Alma Diana
Alma Diana
3 ani în urmă

Rușine părinților care au permis să se întâmple așa ceva…..

Demeter Aurel
Demeter Aurel
3 ani în urmă

Si eu am dat guvernul româniei în judecată si pa klauss annus în dosare 17o1/1oo/2o2o a Tribunalului Maramureș

Telefon
726445678