Actualitate

Ion Țiriac a devenit un mare fan al vaccinului covid19, vrea să îi trimită direct în junglă pe cei care nu cer vaccinul experimentală

Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, se numără printre vocile care susțin că vaccinul împotriva COVID-19 ar trebui să devină obligatoriu. Starea „postcovidă” a luiȚiriac pare, să îi afecteze starea mentală: „Să meargă în junglă dacă vor libertate”- spune el.

Țiriac este de părere că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, prin lege. Fostul jucător de tenis a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și spune că a trecut ușor peste infectare, în ciuda acestui fapt consideră boala ca fiind una extrem de periculoasă.

Fostul jucător de tenis susține că este datoria fiecăruia dintre noi să se vaccineze, pentru a-i proteja pe alții. „Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis”, a spus Ion Țiriac.

„Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi?.

(…) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (…) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Sursa: GPS.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile