Actualitate

Mafia vaccinului ar elimina drepturile părintești?! – Copii ademeniți cu înghețată la vaccinare, unii fără consimțământul părinților

O înregistrare video foarte tulburătoare, filmată în Toronto la sfârșitul săptămânii trecute, circulă pe rețelele de socializare.

Sunteți pregătiți să vă apărați copiii de arma biologică a injecțiilor Covid ? – se întreabă presa de peste Ocean.

În piața Nathan Phillips s-a instalat o clinică improvizată de injectare împotriva COVID-19, unde copii chiar și de 12 ani au fost invitați să se injecteze cu un ser anti-Covid, fără ca părinții lor să fie prezenți, în schimbul unei înghețate „gratuite”, informează Vaccine Impact News.

Niște părinți revoltați au mers la fața locului și au încercat să pătrundă în „clinica” din piața publică, dar au fost împiedicați de poliția canadiană.

 

 

Se pare că acest lucru se întâmplă și în alte locuri din Canada. Iată un anunț din Montreal:

„Tineri între 12 și 17 ani sunt vaccinați la clinica fără programare de la Bill Durnan Arena – Autoritatea sanitară locală plănuise să aibă o clinică fără programare doar pentru adulți, dar a decis să nu-i refuze nici pe adolescenți, atunci când aceștia au început să sosească.”, a informat Montreal Gazette.

Puteți viziona videoclipul cazului AICI.

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Visovan Mariana
Visovan Mariana
3 ani în urmă

Am văzut ieri videoclipul si m-am cutremurat. E inadmisibil sa vaccinezi copilul fără consimțământul părinților mai ales ca așa zisul vaccin este experimental. Medicii, polițiștii -lipsiți de discernământ, de o minima rațiune, acționand la comanda intr- un mod halucinant, fără suflet – au devenit complici la crime împotriva umanității. Incredibil. Explicația “logica” servita in media a întunecat mințile oamenilor si sunt manipulați prin frica. Oamenii sunt de vina pentru ca nu sunt conștienți si nu au reacțiile adecvate pentru a anihila acțiunile perverse ale celor care trebuie sa ii reprezinte. Unde am ajuns?!?

Telefon
745005196