Actualitate, Externe, Opinii

Marius Ghilezan: Serbinatorul

Odată cu punerea în detenție a lui Novak Djokovic, într-o cameră supravegheată a Aeroportului Tullamarine din Melbourne, urmată de relocarea sa într-un hotel de migranți ilegali, păzit de trupele înarmate, oligarhia neomarxistă a redeschis gulagul. Dacă ar exista justiție – cu adevărat liberă – Serbinatorul le-ar închide jocul inchizitorilor dogmatici. Visez?

L-au interogat, umilit și deposedat de drepturile la apărare, “noaptea ca hoții.” Numărul 1 mondial al tenisului a fost anchetat pentru „crima” de sinceritate. Victima a recunoscut că nu e vaccinată. Tirania acelor de seringă nu suportă evadările din canon, ci doar supunere cazonă.

Dar dacă era cetățean al Commonwealth, tot așa se purtau cu el? Se știe că pe vremea când a ieșit din adolescență, părinții săi au refuzat naturalizarea lui britanică. E pedepsit Djokovici că nu face parte din lumea lor?

Sute de sârbi din diasporă s-au adunat în fața hotelului de detenție. Spiritul sangvin balcanic nu suportă nedreptatea. Până cel puțin miercuri, când va fi judecată contestația la ridicarea vizei de Australia, cel mai mare tenismen al lumii va sta alături de infractori. Un abuz de dogmă, o agresiune frivolă, o lapidare a campionului cu douăzeci de mari trofee? De nouă ori le-a luat titlul, iar acum îl țin închis, ca pe borfașii de drept comun într-un hotel plin de purici. Curată nebunie murdară.

Încă trei tenismeni nevaccinați au primit viză de intrare în Australia

Novak Djukovic a recunoscut polițiștilor de frontieră că nu s-a vaccinat, că are anticorpi naturali, având COVID-19, acum câteva luni. Și că deține o scutire medicală. N-a contat documentul medical. Cum nu a contat și decizia Federației australiene de acceptare a sa la turneu, nevaccinat, după consultarea profesioniștilor din DSU-ul lor. Ministrul australian al Sănătăţii, Greg Hunt, a afirmat că Djokovic nu a putut oferi suficiente dovezi necesare pentru a putea intra în Australia şi va fi trimis înapoi în Serbia.

Pentru a da o lecție antivacciniștilor, premierul de la antipozi a spus răspicat: “regulile sunt regulile sunt reguli, mai ales când e vorba de granițele noastre. Nimeni nu este mai presus de reguli.” Doar că șeful executivului s-a făcut de cangureală. Presa sportivă a aflat că la Australian Open mai sunt încă trei jucători nevaccinați, dar care au ascuns acest lucru.

Prin duritate, dispreț și segregare, neomarxiștii de la Melbourne și-au dat cu doctrina-n cap. S-au tulai marinat, pe aeroportul Tullamarine, doar pentru a fi agenții cauzei de salvare prin inoculare cu forța. Și-au ales o țintă înaltă, un antivaxer declarat și un naționalist pur sânge, pentru a speria lumea care nu se închină la secta globalistă.

Încă o dată se demonstrează că neomarxiștii au folosit pandemia pentru segregări sociale. În numele canonicului drept colectiv la sănătatea publică, au ucis individul, l-au deposedat de dreptul său la existență liberă. Au împărțit lumea iar.

Englezii nu l-au putut scoate pe Nole din Balcani, dar nici balcanii din Nole

Talentul incredibil al lui Nole, cum îl strigă tribunele, a fost evidențiat încă de la vârsta de 18 ani, când câștiga turneu, după turneu, publicul fiind în extaz. Întotdeauna britanicii și-au dorit leadershipul sportului alb. În 2006, când încă nu împlinise 20 de ani, Roger Draper, președintele Federației engleze de tenis, a început negocierile de naturalizare a sa. Părinții lui s-au opus. Nu voiau să se mute în Marea Britanie.

Ar fi putut să stea la masă cu lorzii, să fie decorat de regină, să ridice în triumf cupele pe partitura “God save the Queen,” dar a rămas în genetica războinicilor Europei. Occidentalii au simțit pe pielea lor cât de luptători sunt sârbii. Nu există competiție mondială, în care ei să nu se bată pentru podium. Au în genă spiritul de luptă.

Învinșii i-au spus Serbinatorul.

 

Sursa: romanialibera.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile