Actualitate, Politic, Social

Medicamentele dr. Flavia Groșan, prescrise și de spitalele din afara țării – Schema de tratament a dr. Flavia Groșan, folosită acum și de medicii străini

După mai bine de un an de la apariția în ziarul Național a interviului cu dr. bronho-pneumolog Flavia Groșan, care folosea propria schemă de tratament pentru vindecarea de Covid, iată că apar și confirmările pe plan mondial. Astfel, medici din toată lumea prescriu acum claritromicină în Covid, antibioticul din schema doctorului Flavia Groșan. Mai mult, atât claritromicina, cât și ventolinul și flixotide, din aceeași schemă, au primit confirmări, prin studii, ca fiind benefice în SARS-Cov-2.

Zeci de mii de pacienți Covid au fost vindecați datorită schemei de tratament a medicului Flavia Groșan. După atacuri venite chiar din partea Colegiului Medicilor din România, dar și a altor medici, la mai bine de un an, apar confirmările oficiale. Medicii din afară țării folosesc cu succes claritromicina în tratamentul Covid. ”Schema mea este peste tot și iată că și în străinătate au ajuns să o folosească. Această schemă este cu bătaie lungă, în sensul că la capătul tratamentului nu mai ai nimic, niciun sindrom post-Covid, fibroze sau altceva. Extraordinară mi s-a părut confirmarea claritromicinei pe plan internațional, după ce am îndurat atât de multe jigniri și contestări.

Acum au apărut și studii care au arătat clar că claritromicina scurtează perioada de vindecare. Ca să nu mai vorbesc de ventolin și flixotide, care au fost și ele confirmate de studii.

Schema mea este ieșită din comun, am pus toate la un loc ca să rezolv tot. Ieri am avut în on-line doi doctori pensionari din Noua Zeelandă, care au făcut Covid și au vrut schema mea de tratament, că știau de ea. În Occcident le dădeau paracetamol, îi trimiteau acasă și le spuneau că vină la spital când le scade saturația. Vă dați seama că oamenii ăia se chinuie, că șocul simptomelor este la început, cu febra, tusea. Dacă eu reușesc să-l trec de acele 3-4 zile, mă duc în câștig la 10 zile”, ne-a declarat dr. Flavia Groșan.

Cei mai mulți pacienți, din afara țării

În ultima perioadă, cei mai mulți pacienți Covid ai medicului Flavia Groșan vin din afara țării, unde numărul de cazuri a crescut îngrijorător. Surpriza plăcută a dr. Flavia Groșan a fost aceea că medicii din spitalele din străinătate prescriu în prezent medicamente din propria-i schemă, atât de contestată. ”Pacienta aflată în concediu în Grecia, prinde o formă moderat spre severp de Covid și se prezintă la un spital din zonă. Înainte de a fi trimisă acasă, ce credeți că i se administrează? Exact claritromicina. Marele și controversatul medicament, claritromicina.O altă pacientă, din Luxemburg, cu schema mea la purtător, merge la medicul de familie pentru compensare. Este total de acord cu claritromicina mea, anumite dubii la prednison, dar pacienta își administrează schema mea integral. Și, de parcă n-ar fi fost de ajuns, acum îmi trimite un mail o doctoriță, tot din afara țării, care, după 5 zile de molnupiravir, pornește o tuse de groază. Începe tratamentul meu cu claritromicina. Îl știa din declarațiile mele de anul trecut. Mâine îi fac un on-line să-i șlefuiesc schema. Așadar, să aștepți 2 ani să ți se valideze o schemă este mult și greu. Nu contează. În concluzie, suntem prea mici să fim aroganți. In fata pacientului te pleci și încerci să-l convingi că nu vrei să-i faci rău. Doar bine. Amin”, a scris medicul Flavia Groșan pe pagina Pneumomed.

Covidul dă semne de nervozitate

Numărul de cazuri Covid a început să crească, în ritm accelerat, în marea majoritate a țărilor aproape integral vaccinate. Cele mai mult se înregistrează în Brazilia, Franța, Germania, Italia, Japonia, Australia, Mexic, Portugalia, Finlanda, Grecia, Taiwan, Austria, Israel, Columbia și Belgia. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în România, 63% dintre infectări s-au raportat la persoanele vaccinate. Tot mai multe studii arată că imunitatea vaccinaților este în cădere liberă, ceea ce face imposibil controlul pandemiei Covid.

 

 

Sursa: Claudia Marcu / Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile