Actualitate

O fetița de 12 ani a rămas în scaun cu rotile după a doua doză de Pfizer: conferința de presă despre reacțiile adverse post-vaccinare organizată de senatorul Ron Johnson

Ron Johnson (republican, Wisconsin) și Ken Ruettgers, fost jucător al echipei de fotbal Green Bay Packers, au ținut pe 28 iunie o conferință de presă cu familiile care doresc „să fie văzute, auzite și crezute de comunitatea medicală” după ce au suferit reacții adverse la serurile experimentale Covid, informează Life Site News.

Senatorul Ron Johnson a organizat luni o conferință de presă despre reacțiile adverse cauzate de serurile experimentale Covid, oferind persoanelor care au fost „ignorate în mod repetat” de comunitatea medicală o platformă pentru a-și împărtăși povestea.
Grupul care a luat cuvântul a fost întrunit de Ken Ruettgers, un fost jucător de linie ofensivă de la Green Bay Packers, a cărui soție a suferit o reacție adversă după ce a făcut un „vaccin” Covid. Ruettgers, care locuiește acum în Oregon, a creat o pagină web pentru a sensibiliza comunitatea medicală cu privire la reacțiile la vaccinurile Covid.
Johnson a declarat că scopul său a fost acela de a oferi o platformă pentru aceste persoane care au fost afectate de „vaccinurile” Covid, astfel încât comunitatea medicală și presa centrală să le recunoască și să descopere cauza principală – pentru a găsi o soluție pentru aceste probleme. Johnson a argumentat că, deși majoritatea oamenilor par a nu suferi efecte secundare semnificative în urma vaccinării, este îngrijorat de „acea mică minoritate care suferă simptome severe”.
Cinci persoane din Statele Unite, printre care și o fetiță de 12 ani care a luat parte la studiul clinic Pfizer, s-au alăturat conferinței de la tribunalul federal din Milwaukee. Acestea au descris reacțiile lor la „vaccinurile” Covid, care au inclus probleme neurologice, cardiace și gastrointestinale, probleme de sănătate debilitante și spitalizări.
Printre aceste persoane se numără și Maddie de Garay, din Ohio, care s-a oferit voluntară (sau, mai degrabă, a fost oferită de părinții ei ca voluntară) pentru studiul clinic al vaccinului Pfizer la vârsta de 12 ani. Pe 20 ianuarie, Maddie a făcut și a doua doză de vaccin Pfizer, în calitate de participant la studiul clinic pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, iar acum se află într-un scaun cu rotile.
„De ce nu și-a revenit la starea ei normală? Era perfect sănătoasă înainte de asta”, a declarat Stephanie de Garay, mama lui Maddie. Ea s-a oferit voluntară pentru studiul de vaccinare Pfizer „pentru a-i ajuta pe toți ceilalți, dar pe ea nu o ajută nimeni acum. Înainte ca Maddie să primească a doua doză de vaccin, era sănătoasă, avea note mari, avea o mulțime de prieteni și avea o viață”.
După ce a primit a doua injecție, Maddie a simțit imediat durere la locul injectării și în următoarele 24 de ore a dezvoltat dureri abdominale și toracice severe, a declarat de Garay la evenimentul de presă.
Maddie i-a spus mamei sale că a simțit ca și cum inima îi era smulsă prin gât și că simțea ca niște șocuri electrice dureroase la baza cefei și la nivelul coloanei vertebrale, care o forțau să meargă cocoșată.
Părinții lui Maddie au dus-o la urgențe, așa cum le-a recomandat asistenta care i-a administrat vaccinul. I s-au făcut analizele, a fost examinată pentru apendicită, i s-a administrat o perfuzie cu medicamente și a fost trimisă acasă. Diagnosticul din fișa de externare era „efect advers în urma primei întâlniri cu vaccinul”.
https://www.youtube.com/watch?v=Hgv17BCoHFI
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile