Actualitate, Opinii

Oana Lovin: Are Dan Barna curajul să iasă în stradă printre oameni? (+ video)

Oana Lovin activista care luptă pentru drepturile și libertățile cetățenilor, l-a abordat pe Dan Barna la o terasă cerându-i explicații deoarece cu o zi înainte acesta a declarat  într-o emisiune televizată că situația copiilor lăsați 26 de ore in câmp fără apă și fără mâncare fiindcă trenul în care se aflau a rămas defect, este o falsă isterie. (Text preluat de pe Facebook)

„Știți ce, eu m-am cam săturat de justificări vis-a-vis de Barna și ciorba lui, care defapt nu era ciorbă ci o tentativă de negociere cu partidele din opoziție.
Și-a luat flit și era puțin supărat, asta este, ghinion.
Barna, care cu o zi înainte a afirmat că situația copiilor lăsați 26 de ore în câmp, fără apă, fără mâncare, e o falsă isterie. Poate domnu’ Barna s-a gândit că acei copii erau la o masă câmpenească și s-a gândit să nu-i deranjeze, că doar el are bun simț, nu ca mine.

ASTA e PROBLEMA și faptul că societatea nu a părut deranjată deloc, #rezist nu a mai făcut boicot pentru trauma copiilor, Mălin Bot nu s-a mai dus să filmeze copiii lăsați în câmp și să facă jurnalism “ independent”, dar toți s-au inflamat teribil pentru că mi-am permis eu să-l întreb calm pe Barna despre această situație.
Unde să-l găsesc pe Barna??? Are Barna curajul să iasă în stradă printre oameni?
Să-l întrebe presa plătită???
Dacă erau în tren copiii voștri??? Așteptați să-și termine Barna desertu’????
Vouă să vă fie rușine că nu sunteți în stare să apărați copiii, bătrânii, săracii, țiganii, sau chiar propria voastră sănătate pusă în pericol de gunoaie și șobolani.Dacă ați fi consumat energia pe care ați consumat-o ca să mă scalpați pe mine pentru a-i trage la răspundere pe politrucii ăștia care își permit să ne trateze ca pe niște vite furajere, altfel ar arăta țara asta.
Orice altă scuză și justificare nu face altceva decât să ligitimeze comportamentul absolut INUMAN al lui Barna și comportamentul nejustificat, absurd și distructiv al haitei #rezist.
Ăsta era subiectul, nu manierele mele de care chiar nu duc lipsă.
Știu, știu, noi nu suntem ca ei… așa e, nu suntem, ei sunt uniți, actionează în haită, țintit, nu pierd vremea cu explicații sau scuze, calcă pe cadavre fără să clipească, fără regrete. În timp ce noi ne dăm în cap unul altuia și nu înțelegem că trăim vremuri în care jumătățile de măsură nu funcționează iar bunul simț și mănușile de catifea sunt calea sigură spre eșec și pierzanie.
Și nu, nu-mi spuneți mie să hrănesc eu copiii, că nu eu sunt plătită din bani publici, nu eu mi-am asumat o funcție publică, politică, nu eu am făcut promisiuni electorale, nu eu m-am angajat să asigur bunăstarea românilor, domnul Barna a făcut-o și are de dat explicații cetățenilor atunci când eșuează prin incompetență și face afirmații inepte și disprețuitoare, fix ca un angajat în fața angajatorului.
Eu pot să-mi asum că sunt singura “vinovată” și că am făcut acest gest “inadmisibil”, o duc și pe asta, că pot, sper ca și voi să vă puteți asuma faptul că m-ați lăsat singură în linia întâi dând satisfacție #reziștilor care nu dau doi bani pe explicațiile sau dovezile voastre sau pe adevăr în general. Reacțiile #rezist, la toate dovezile care prezintă ADEVĂRUL, sunt un delir total, fapt ce arată că am dreptate și că strategia mea și modul meu de abordare e cam singurul care funcționează.
Eu o să-mi văd de lupta mea ca înainte, nu renunț și nu-mi abandonez camarazii cu sau fără de păcate.”

 

Sursa:  Facebook/Oana Lovin

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Vécsey Gábor
Vécsey Gábor
2 ani în urmă

Curcubeului de bărnișor fără copii, deci fără obligații familiale îl doare în pix de copiii altora. Oricum vrea să ne vaxineze forțat și să pună lacătul pe ușa „neoilor”.

Telefon
749811117
trackback

[…] sa la localul în cauză, iar Oana Lovin, cunoscută pentru pozițiile sale împotriva USR-PLUS, l-a luat la întrebări pe demnitar pe terasa restaurantului. Astfel, a apărut în scenă controversatul jurnalist Mălin Bot, care a pretins că dorea să […]