Actualitate, Politic

După vizita lui Dan Barna patronul restaurantului La Copac a fost atacat cu pietre și cu un aparat cu electroșocuri

Restaurantul La Copac din centrul municipiului București a devenit ținta unor confruntări politice, după ce vicepremierul Dan Barna și-a servit masa împreună cu soția sa la localul în cauză, iar Oana Lovin, cunoscută pentru pozițiile sale împotriva USR-PLUS, l-a luat la întrebări pe demnitar pe terasa restaurantului. Astfel, a apărut în scenă controversatul jurnalist Mălin Bot, care a pretins că dorea să investigheze hărțuirea useristului. Ulterior, au luat naștere o serie de confruntări și acuzații între el și angajați ai restaurantului La Copac. Patronul localului acuză noi atacuri la adresa sa, scrie portalul evz.ro.

Horațiu Șerb, patronul restaurantului La Copac, susține că a fost amenințat „în toate felurile” chiar duminică seară, 15 august, după ora 23.00, când a fost atacat „cu bucăți de caldarâm și cu electroșocuri”.

„Nu sufăr de mania persecuției, așa încât am decis să fac publică seria de atacuri împotriva mea numai după ce amenințările au venit din atâtea direcții și pe atâtea paliere încât nici cel mai sceptic dintre oameni nu ar mai crede că sunt o coincidență”. a transmis patronul restaurantului.

Patronul restaurantului La Copac acuză noi agresiuni. Afacerea îi este atacată

Duminică seară, după ora 23.00, Horațiu Șerb a fost așteptat în fața locuinței din centrul Bucureștiului, unde, când s-a dat jos din taxi, a fost „preluat” direct de către o persoană foarte agresivă care a intenționat să folosească asupra patronului La Copac un aparat cu electroșocuri, potrivit relatărilor sale.

„Ulterior, aceeași persoană a aruncat cu pietre din caldarâm după mine. (…) Am sunat de trei ori la 112, și sper că Poliția va încerca să identifice făptașul. Există o filmare video din zonă unde se vede agresiunea. Dar aceasta este doar una din întâmplările ciudate care s-au petrecut din momentul în care restaurantul La Copac și persoana mea au devenit țintă pentru fanii USR.

Telefonul nu mi-a funcționat zile întregi după ce vicepremierul Dan Barna a fost să ia masa la restaurantul La Copac. Nu puteam să fiu sunat, și deși am apelat de 4 ori la numărul de urgență de la Orange și am fost la două magazine ale acestui operator, nimeni nu a putut rezolva problema. Cunoscuții care mă sunau primeau răspuns că numărul meu este ocupat, iar în această perioadă în care eu mă lupt să îmi dezvolt afacerea după perioada de stagnare din pandemie, blocarea telefonului reprezintă un atac la adresa afacerii mele și o încercare de a-i bloca pe partenerii mei de afaceri și de a-i descuraja să nu mai lucreze cu mine.

Trupele de desant au mai încercat ceva similar atunci când primeam comenzi false la restaurant, pentru ca să fiu obligat apoi să arunc mâncarea. Și știe toată lumea că pentru a bloca un telefon în acest fel e nevoie de mai mult decât de niște fani înfierbântați de la USR!

Horațiu Șerb a devenit „ținta USR”. „Mă aștept la ce e mai rău”

Nu mai vorbesc de conturile de facebook, care sunt blocate într-o veselie: abia se redeschide unul, că iarăși nu mai pot posta pe el o săptămână. Trebuie să mă strecor printre blocaje de parcă aș avea împotriva mea o armată de postaci care mă reclamă tot timpul.

Ideea este să fiu izolat de lumea exterioară, dar dacă cei care au regizat tot acest spectacol cred că o să mă oprească în acest fel, se înșeală. Sunt și mai determinat să arăt din ce stofă sunt alcătuite aceste personaje care își arogă dreptul de a cenzura și ataca pe oricine care are o altă părere decât inepțiile pe care le debitează USR.

Mă aștept la ce e mai rău pe mai departe, precum și la presiuni directe și indirecte asupra mea și asupra afacerii private pe care am dezvoltat-o. Așa înțeleg ei să își rezolve disputele politice.

Dacă au argumente valide împotriva mea, de ce au nevoie să mă atace cu bucăți de caldarâm, cu eletroșocuri, sau să îmi blocheze telefonul și conturile de facebook? Până când o să mai fie România victima acestor talibani? Cred că USR ar trebui să iasă din logica sa de Afganistan și să învețe măcar niște lecții elementare de democrație…”, a transmis patronul La Copac, Horațiu Șerb.

Sursa: evz.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile