Actualitate, Externe, Politic

„Obligativitatea certificatelor, o condamnare la moarte!” – Un eurodeputat croat l-a înfruntat pe Macron în plenul Parlamentului European în legătură cu măsurile draconice de vaccinare implementate în Franța

Europarlamentarul croat Mislav Kolakušić l-a înfruntat miercurea trecută pe președintele francez Emmanuel Macron în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, comparând instituirea de către acesta a obligativității vaccinării în țara lui cu pedeapsa cu moartea, arată InfoWars.

„Președinte Macron, având în vedere numeroasele îngrădiri ale drepturilor și libertăților cetățenilor care au existat în Franța în timpul pandemiei, vă cer un singur lucru”:

 

„Cât timp prezidați [Consiliul] UE, să faceți exact opusul a ceea ce ați făcut în Franța”, i-a spus Kolakušić unui Macron mascat.

Kolakušić a continuat afirmând că măsurile de vaccinare impuse de Macron nu sunt deloc diferite de „pedeapsa cu moartea”, amintind „zecile de mii” de persoane care au murit în urma injectării.

„Pe de altă parte, astăzi ați afirmat că sunteți mândru că în Europa nu există pedeapsa cu moartea”, i-a spus el lui Macron.

„Zeci de mii de cetățeni au murit din cauza efectelor adverse ale vaccinurilor. Vaccinarea obligatorie reprezintă, pentru mulți cetățeni, pedeapsa cu moartea și executarea ei.”

„Aceasta trebuie să rămână o alegere pentru fiecare cetățean! Crima este crimă”, a adăugat el, îndemnându-și colegii să consulte datele referitoare la sănătate ale Comisiei Europene.

Sursa: Iustina Filimon / ActiveNews 

VIDEO:

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile