Actualitate

Oficial american din domeniul sănătăţii avertizează: A treia doză de vaccin anti-Covid-19 ar putea provoca efecte secundare grave

Statele Unite analizează necesitatea folosirii celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 în rândul persoanelor care au fost deja vaccinate. Pfizer şi BioNTech intenţionează să solicite autorităţilor de reglementare din SUA să autorizeze a doua doză de rapel a vaccinului său COVID-19. SUA consideră că ar putea fi nevoie de a treia doză de vaccin pentru persoanele vârstnice sau alte grupuri în pericol să facă forme grave de Covid-19.

Statele Unite analizează necesitatea folosirii celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 în rândul persoanelor care au fost deja vaccinate, dar trebuie să vadă mai multe date pentru a şti dacă rapelul suplimentar ar putea creşte riscurile apariţiei efectelor secundare grave, a declarat marţi un oficial din domeniul sănătăţii din SUA.
Oficialul a declarat că a doua doză de vaccin a fost asociată cu rate mai mari de efecte secundare, sugerând că a treia doză ar putea provoca riscuri şi mai mari.
Sursa: Mediafax 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile