Actualitate, Opinii

OPINIE/ Iosefina Pascal : Tu DE CE îți vaccinezi copilul?

Documentul obținut de mine și prezentat în emisiunea de ieri de la News România: arata CIFRELE ADEVĂRATE ALE PANDEMIEI.

Alexandru Rafila, fostul reprezentant al României la OMS, ne spunea cu mândrie la Digi 24 în seara de vineri că România este prima țară din UE care își vac.cinează copiii.

Și noi ne lăudăm cu asta? Fix când, de exemplu, Israel a respins categoric ideea de a-și vac.cina copiii, deși au fost vârful de lance în ceea ce privește rata vaccinării la nivel global?

De ce i-au lăsat pe români să le „ia fața” ? Poate pentru că israelienii știu lucruri despre vac.cinuri pe care publicul larg din România nu le cunoaște?

Am ajuns mai rău decât Africa, sau India, piața de testare și desfacere a vaccinurilor experimentele. pentru Gates si Pharma

În acest moment datele stau așa : 86% dintre copiii care au fost vaccinați în studiul clinic al Pfizer au suferit  cel puțin o reacție adversă, iar 30 dintre ei nu au mai făcut rapelul.

Niciun copil din categoria celor care sunt manipulati sa se vac.cineze nu a murit de C0vid și doar 69,358 de copii au fost infectați cu C0vid intr-un an de zile, conform răspunsului primit de la INSP

Doar 8, respectiv 6 copii au murit de gripă în ultimii doi ani.

Tu DE CE îți vaccinezi copilul?

Iosefina Pascal/Facebook

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile