Eveniment

OPINIE/ Teroarea care urmează. Vaccin, oprirea restricțiilor și cifre despre pandemia COVID

Țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume nu este Israelul, ci Seychelles. Paradisul insular din Oceanul Indian a dorit cu disperare să-și reia activitatea turistică și, de aceea, a mers pe mâna OMS și a celorlalte trompete globaliste, forțând „imunizarea” populației. Astfel, peste 62% din populația Seychelles este vaccinată cu ambele doze. Iată profilul unui campion al vaccinării care, asemeni Israelului, părea că a reușit în lupta sa cu boala. După ce a scăzut rata infectării, părând că totul e cât se poate de OK, numărul de cazuri a recrescut la peste 1000 cazuri în 7 zile. Poate părea mic, dar Seychelles are o populație de … sub 100 000 de oameni! Vă voi mai spune că, în momentul în care a început campania de vaccinare în masă, Seychelles avea sub 400 de cazuri! Întrucât rata îmbolnăvirii e uriașă, țara se află în lockdown. Iată succesul vaccinării scelerate în pandemie! O să mai amintesc doar că mica țară insulară pare a fi găsit metoda românească de luptă cu virusul întrucât – probabil la șoapta mahărilor globaliști – a limitat drastic testarea. Frumos, nu?

 

În ceea ce privește Israelul, remarc doar că statisticile triumfaliste sunt dublate de o secretomanie majoră. Nu se mai raportează morții, testarea este, de asemenea, limitată drastic, în schimb se marșează pe ideea succesului programului lui Netanyahu. Până una-alta, ca dovadă a succesului, cetățenii israelieni au acces liber oriunde în Uniunea Europeană, CHIAR DACĂ NU SUNT VACCINAȚI! Asta o înțelegeți? Și, ca să fie treaba treabă, Israelul se declară de acord cu administrarea celei de-a treia doze a vaccinului. Minunat!

Din cele spuse anterior, cu siguranță că tefeleii vor avea motive suficiente să mă declare antivaccinist. Partea interesantă este însă una care vine de la instituțiile noastre de stat, mai precis din statisticile oficiale. Conform Centrului Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile aproape 10% dintre persoanele testate în intervalul 27 decembrie 2020 – 25 aprilie 2021 au fost persoane vaccinate. Dintre acestea aproape jumătate au avut test pozitiv!!! Asta ca să înțelegem mai bine cum stă treaba cu „imunizarea”.

Și acum să trecem la categoria grea. Probabil ați observat – și dacă n-ați observat-o, cu siguranță o veți observa în perioada imediat următoare – că s-a dat drumul propagandei pentru obligativitatea vaccinării. Oficina Antena 3 a alocat un spațiu generos unui neica nimeni care susținea că dacă nu ești „imunizat”(termen folosit abuziv în loc de „vaccinat”!) ar trebui să-ți plătești singur spitalizarea în cazul în care te îmbolnăvești de COVID. De asemenea, spunea că cei nevaccinați ar trebui să nu mai poată lucra, să li se restrângă drepturile, chipurile pentru a fi protejați. Pesemne boul respectiv nu realiza faptul că el trăncănește aberații pe banii mei și-ai noștri. Ideea e simplă: dacă trebuie să-mi suport singur spitalizarea, atunci ar trebui să mergem ceva mai departe și să nu mă mai oblige să plătesc asigurarea de sănătate. Ia să vedem noi dacă ar avea curaj cineva să ia o asemenea inițiativă: OK, dacă nu te vaccinezi, nu mai ești obligat să-ți plătești asigurarea de sănătate. Sunt curios cum i-ar pica nătărăului dacă de mâine i s-ar spune că nu mai are de unde să-și ia salariu pentru că ioc bani?

Chestiunea vine întrucât în sistem se știu niște chestiuni crâncene. Cam 60% din populație NU VREA SĂ SE VACCINEZE. Inițial, când mi s-a spus cifra asta am fost destul de sceptic în a o accepta. Văzând în jurul meu câtă vânzolelă e pe tema virusului, am crezut că mai bine de 80% din populație se va vaccina. Însă lăbăreii de la putere aveau datele reale. De aceea s-a pus frână deschiderii de centre de vaccinare. Aveau nevoie să se creeze o isterie a rezervărilor, să se arate că lumea stă la coadă și că „e inacceptabil așa”. Cu alte cuvinte au jucat rolul de proști pentru ca din isterizarea turbaților după vaccinare să se creeze un curent favorabil. Doar că au fost prinși din urmă de efectele contrare ale vaccinurilor. Trombozele de la AstraZeneca, îmbolnăvirile de după vaccinare și restul informațiilor i-au făcut pe oameni să se gândească serios. Eu personal cunosc câțiva indivizi care mai au puțin și ies pe stradă în costum de cosmonaut. L-am întrebat pe unul dintre ei de ce nu se vaccinează pentru a scăpa de tot stresul care-l încearcă. Mi-a răspuns limpede că nu se va vaccina nici măcar dacă nu-l vor mai lăsa să iasă din casă. Oups! Iată că sunt și d-ăștia!

Partea proastă e că Plăvanul și gașca lui și-au luat angajamentul de a supune România unui alt mega-test menit a pregăti apele pentru extinderea lui la nivelul UE. Este vorba de un pachet de legi menit a introduce obligativitatea vaccinării. Citiți bine ceea ce vă spun acum: România va fi prima țară din UE care va impune vaccinarea obligatorie de COVID! Pentru aceasta se va permite inclusiv refuzul primirii la serviciu a celor nevaccinați, refuzul primirii la școală a copiilor celor care nu au certificat s.a.m.d. De aceea se flexează mușchii propagandei, de aceea se fac tot felul de fracturi logice voite. În spatele declarațiilor sforăitoare privind „sfârșitul pandemiei” se vor impune cele mai crâncene legi. Scopul este scoaterea unei legi a vaccinării obligatorii în urma căreia corpul nu vă va mai aparține. Imaginați-vă cât de mare e disperarea în condițiile în care sunt gata să aprobe vaccinarea copiilor! Vi se pare normal?

N-aș vrea să primesc iar comentarii conținând întrebări de genul „ce-i de făcut?”. Dacă nu știi ce-i de făcut, mai bine te duci și-ți faci liniștit vaccinul și intri liniștit în turmă! Dacă până acum nu ai înțeles că dacă nu-ți faci simțită existența nu exiști, atunci mai bine îngroși rândul necuvântătoarelor și, la fel de tăcut, suporți în liniște ceea ce va urma. Nu de alta, dar necuvântătoarele sunt tratate ca-n fermele moderne de pui: cu vaccin, antibiotice și durată fixă de viață.

P.S.

1. N-am absolut nimic cu cei care se vaccinează. La urma urmei fiecare e dator să-și facă o analiză proprie a riscurilor vs beneficii. Am în familie numeroși membri care s-au vaccinat și n-am nimic cu ei, așa cum ei n-au nimic cu nimeni. Sănătatea e o chestiune intimă pe care fiecare și-o gestionează cât vrea. Atât repet: când corpul n-o vă mai aparțină, nimic n-o să vă mai aparțină! Să nu fiu înțeles greșit: atâta timp cât TU DECIZI că trebuie să te vaccinezi sau să-ți aplici o procedură medicală, corpul îți aparține. Când respectiva procedură e legiferată, deja nu-ți mai aparții!

2. Documentul CNCSBT îl găsiți aici. În cazul în care-l vor șterge, l-am salvat și-l voi încărca.

Sursa: trenduri.blogspot.com

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile