Actualitate, Externe

Protestatarii s-au adunat în fața Senatului pentru a manifesta împotriva restricțiilor umilitoare ale Legii 55 – COVID

Ploaia nu i-a oprit pe români să-și manifeste dragostea față de patrie! Protestatarii s-au adunat în fața Senatului pentru a manifesta împotriva restricțiilor umilitoare ale Legii 55 – COVID

Românii au venit în număr mare, în ciuda ploii, în fața Senatului pentru a striga: „CCR NU UITA, ASTĂZI VREM VICTORIA” !

Este o șansă istorică pentru români, întrucât judecătorii CCR ar putea lua o decizie în folosul românilor. Patrioții s-au poziționat în fața Senatului pentru a putea fi vizibili judecătorilor care pot hotărî viitorul națiunii.

Românii au fluturat steagurile și au ridicat Constituția. Pentru că au venit în număr mare, jandarmii și polițiștii au fost nevoiți să pună garduri pentru a permite libera circulație a mașinilor din București.

În momentul de față se judecă Legea 55, iar românii așteaptă cu sufletul la gură decizia judecătorilor CCR.

Manifestația organizată de Starea de LIbertate și partenerii ei din societatea civilă românească se desfășoară la intrarea de la Senat, pe Calea 13 Septembrie, în stânga Palatului Parlamentului.

( Sursa: ActiveNews)

UPDATE: Curtea Constituţională a amânat pentru 8 iunie cauzele referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, arată un comunicat de presă al instituţiei. Judecătorii CCR au amânat pronunţarea tot pentru 8 iunie şi asupra unei excepţii de neconstituţionalitate asupra unei ordonanţe din 2018 privind operaţionalizarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ).

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile