Actualitate, Politic, Social

Populația României 70 la sută au refuzat și prima doză de injecție experimentală Covid, dar conform scenariului GREAT RESET, Ministerul Sănătății anunță doza a patra de vaccin experimental!

Ministerul Sănătății anunță doza a patra de vaccin!

DNA confirmă că există o anchetă în curs pentru numărul imens de vaccinuri comandat de Guvernul Cîțu de la Pfizer prin Ursula von der Leyen – Vorbim de 800 de milioane de euro!

Au fost dezvăluite oficial 1200 de efecte secundare ascunse și periculoase ale vaccinării experimentale  COVID  Pfizer.

Nici chiar medicii nu au primit broșura cu efectele secundare!

Centrele de vaccinare COVID au trebuit să fie închise pentru că foarte puțini români au solicitat suspectul ser experimental.
Campania de vaccinare a dat faliment.
Guvernul României nu poate contabiliza sute de mii de euro în legătură cu achiziționarea serului Covid.
Milioane de doze de vaccin au expirat.

Din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare și în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de-a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech, anunță, miercuri, Ministerul Sănătății.

Potrivit MS, administrarea dozei a 4-a de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech este posibilă, după recomandările EMA și ECDC.

Astfel, începând din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare și în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de-a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.

„Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze. Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani”, anunță MS.

Dovada vaccinării cu doza a patra va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări, sau de certificatul digital.

 

 

 
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ABC
ABC
1 an în urmă

Andrei Baciu, tu ai facut doza patru de vaccin împotriva COVID-19.